FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım'dan Advocaat'e Galatasaray uyarısı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray derbisi öncesi flaş bir karar aldı.

Aziz Yıldırım'dan Advocaat'e Galatasaray uyarısı

Teknik direktör Dick Advocaat'ın milli maçlar nedeniyle lige verilen aralarda ülkesinin yolunu tutması zor günler geçiren Fenerbahçe'nin ana gündem maddesi oldu.

Sarı-lacivertlilerle yaptığı kontrata ‘5-7 gün arası ailemi görmeye giderim' diye yazan Hollandalı'nın öğrencilerine fazladan izin vermesi de çok tartışılıyor.

AZİZ YILDIRIM'DAN DERBİ UYARISI

Bu durumdan huzursuz olan başkan Aziz Yıldırım, kasım ayındaki milli aradan hemen sonra 20 Kasım'da oynanacak G.Saray derbisi öncesi önlemini alacak. Tecrübeli çalıştırıcıyla özel bir görüşme gerçekleştirecek olan sarı-lacivertlilerin bir numarası, ‘Bu kez aynı şeyler yaşanmasın'şeklinde bir istekte bulunacak.

DERBİNİN YERİ BİZDE FARKLI

Devre arası gönderiliyor! Karar verildi

Vatan'ın haberine göre; Dick Advocaat'e Galatasaray derbisinin öneminden bahsedecek olan başkan "Kontratında yazıyor ancak bu derbinin bizdeki yeri çok farklı. Bu kez İstanbul'da kalmanı arzuluyoruz. Aileni göreceksen de takıma vereceğin 1-2 günlük izinde git. Antrenmanlar başlayınca da geri dönersin" ifadelerini kullanacak.

Yönetim de milli aralarda sarı-lacivertli takımın zorlu rakipler yerine sadece U21'le hazırlık maçı yapmasının da yanlış olduğunun altını çizecek. ‘Benden iyisini bulsunlar, giderim' diyen Dick Advocaat'ın bu konuda nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu.

Yorumlar
TREND HABERLER