FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım'dan Aykut Kocaman açıklaması

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, A Spor'da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu

Aziz Yıldırım'dan Aykut Kocaman açıklaması

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım teknik direktör Aykut Kocaman'ın geleceği ile ilgili açıklamalar yaptı.

"Seçimden sonra Aykut Kocaman ile karşılıklı oturup konuşacağız" : Kocaman ile devam etmeyi düşünen Aziz Yıldırım, "Seçimden sonra Aykut Kocaman ile karşılıklı oturup konuşacağız. Anlaşacağız. Hemfikirsek hücum eden, çok gol atan, az gol yiyen bir takım yaratmasını isteyeceğiz. Hoca da aynı düşüncede. 1 yıllık sürede her şeyi daha net görmüştür." dedi.

Aziz Yıldırım'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: Bütüm seçimler zordu, bu da zor. Neden devam etmek istediğimizi anlatıyoruz. 3 Temmuz'un devamı 15 Temmuz'da yaşandı. 3 Temmuz'da Fenerbahçe üzerinden Türk sporunu ele geçirmeye çalıştılar. Bizim çocuklarımız, 'Siz şikecisiniz' diyerek taciz edildiler. Toplum tarafından linç edildik. Ne şikesi memleket elden gidiyor dedik. Bu laf yanlış anlaşıldı, hezeyan sanıldı. Söylediklerimin nereye geldiği 15 Temmuz'da görüldü.

Ali Koç neden başkan adayı olduğunu açıkladı

Tüm amatör şubelerde başarılı olduk. Türk sporunda devrim oldu ama kimse farkında değil. Sosyal medyada ben Fenerbahçeliyim diyenler, "Bilet almayın, forma almayın, maça gitmeyin" diye yayınlar yaptı. Taraftarlar bundan da etkilendi. Taraftar bölündü. FETÖ'nün beceremediğini 18 ayda becerdik.

Taraftarı tribüne çekmek gibi bir niyetimiz olmayacak. Takıma takviye yapmak, içeride istenen oyunu oynamak gibi durumları düzeltirsek taraftar takıma sahip çıkacak. Bir şeyler yapacağız, yapmamız lazım.

Seçimden sonra Aykut Kocaman ile karşılıklı oturup konuşacağız. Anlaşacağız. Hemfikirsek hücum eden, çok gol atan, az gol yiyen bir takım yaratmasını isteyeceğiz. Hoca da aynı düşüncede. 1 yıllık sürede her şeyi daha net görmüştür.

Arsene Wenger Ali Koç ile görüşmeye geldi

Yorumlar
TREND HABERLER