SÜPER LİG

Aziz Yıldırım'dan çifte bomba

Aziz Yıldırım, yönetim listesine Celal Doğan ile Vefa Küçük'ü almaya hazırlanıyor.

Aziz Yıldırım'dan çifte bomba
UEFA sürecinin ardından olağanüstü seçime gideceğini açıklayan Aziz Yıldırım, yönetim listesine Gaziantepspor Eski Başkanı Celal Doğan ile 1998'deki kongrede 1 oy farkla geçtiği Vefa Küçük'ü almaya hazırlanıyor. 
 
Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, perşembe günü düzenlediği basın toplantısında önemli bir açıklama yapmıştı. Yıldırım, Sarı-Lacivertliler'in UEFA'da sürdürdüğü hukuk savaşının neticelenmesinin ardından olağanüstü seçime gideceğini açıklamıştı. Bu seçimde yeniden aday olmayı planlayan Yıldırım, yönetimine iki önemli ismi almayı planlıyor. Bu isimlerden biri Celal Doğan. 1993-2006 yılları arasında Gaziantepspor Başkanlığı yapan Doğan, geçtiğimiz aylarda kulübe üye olmuştu. Başkanın diğer bombası ise Vefa Küçük...

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de başkanlık koltuğuna ilk olarak 15 Şubat 1998'de yapılan genel kurulun ardından oturmuştu. Seçimde Vefa Küçük ile kıyasıya bir yarışa giren Yıldırım, tarihe geçecek bir oylamanın ardından 1 farkla ipi göğüslemişti. Bir süre araları kötü olan ikili daha sonra barışmıştı. Vefa Küçük, Fenerbahçe'nin çeşitli şirketlerinde görev yapmıştı. Aziz Yıldırım'ın hem Celal Doğan ile hem de Vefa Küçük ile önümüzdeki günlerde görüşerek yönetime girmeleri yönündeki teklifi kendilerine ileteceği öğrenildi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER