FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım'dan flaş karar! Bırakıyor mu?

Fenerbahçe'de kötü sonuçların ardından taraftardan gelen yoğun baskı üzerine başkan Aziz Yıldırım'ın bırakma noktasına geldiği iddia edildi..

Aziz Yıldırım'dan flaş karar! Bırakıyor mu?

Fenerbahçe’de haftalardır yaşanan kaos sonunda olağanüstü kongre seslerinin yükselmesine kadar geldi...

Teknik direktör Vitor Pereira ile yolların geç ayrılması ve ardından göreve gelen Dick Advocaat’ın da takımı bir türlü istenilen seviyeye çekememesi üzerine eleştiri okları başkan Aziz Yıldırım ve ekibine çevrilmişti.

Uzun süredir hedef alınan yönetim önce Kadıköy’de Süper Lig’de Alanyaspor karşısında alınan beraberlik ardından yaşanan Manchester faciasıyla camia kelimenin tam anlamıyla patladı.

Old Trafford Stadı’nın tribünlerden başlayıp, sanal ortama taşan öfke dün itibariyle de Sarı-Lacivertli kongre üyelerini de ayağa kaldırdı.

Artık başkan Aziz Yıldırım ve yönetiminin bırakması açıkça isteniyordu.

YILDIRIM BIRAKIYOR MU?

Habertürk'ün haberine göre; Camianın öfkesi ve istifa istemesi karşısında başkan Aziz Yıldırım’ın tavrının nasıl olacağı ise merak konusuydu.

İngiltere’den hayli morali bozuk dönen ve bir hayli sinirli olan başkan Yıldırım’ın kimseyle konuşmadığı öğrenilirken camianın tepkisine kulak verip görevi bırakacağı iddia edildi.

Bu konuda yönetim kurulu üyelerinin de aynı düşüncede olduğu ve bu şartlarda göreve devam etmenin yanlış olacağı görüşünde birleştikleri öğrenildi.

FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK

Fenerbahçe’de bir biri ardına yaşanan şok gelişmeler sonrasında moraller kelimenin tam anlamıyla sıfıra indi...

Yöneticisinden teknik heyetine, futbolcusuna kadar kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Değim yerindeyse fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor.

CEZALAR KAPIDA

Spor gazetelerinde günün manşetleri

Aytemiz Alanya beraberliği sonrası küplere binen Aziz Yıldırım, Manchester karşısında alınan 4-1’lik yenilginin ardından adeta çılgına döndü. Futbolculara cezalar kapıda.

Fenerbahçe’de kötü gidiş bir türlü önlenemiyor. Ligde zirvenin uzağında kalan Kanarya için Manchester United maçı da kabus gibi geçti.

Aziz Yıldırım, maçın bitmesini beklemeden stadı terk edip, takım otobüsüne gitti. Başkan çok sinirli olmasına rağmen takıma tek kelime etmedi. Ancak yöneticilerle bir durum değerlendirmesi yaptı.

Bundan sonra takımın kendi kendine toparlanması konusunda umudu kalmayan Aziz Yıldırım, artık radikal kararlar almayı planlıyor.
Alanya maçı sonrası tesislere gidip takıma sadece konuşma yapmakla yetinen Başkan Yıldırım, bu kez futbolculara para cezası verecek.

Atiker Konya maçının ardından ise teknik heyetle bir araya gelecek olan Aziz Yıldırım, verilecek rapor doğrultusunda bazı oyunculara kadro dışı kalma cezası bile verebilir.

Yorumlar
TREND HABERLER