FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım'dan futbolculara izin yok

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan, cezalı ve sakat oyunculara sezon sona ermeden tatil izni yok.

Aziz Yıldırım'dan futbolculara izin yok

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbol takımında hayal kırıklığı yaşadıkları sezonun son günlerinde sert yüzünü göstermeye başladı.

Hollanda Milli Takımı’yla anlaştıktan sonra Süper Lig’de son maça çıkmadan Türkiye’den ayrılmanın hesaplarını yapan teknik direktör Advocaat’a vize vermeyen başkan, futbolculara da imtiyaz tanımadı.

İSTANBUL'DA KALMALARINI İSTEDİ

1-1 sona eren Trabzonspor karşılaşmasında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düşen Emmanuel Emmenike ve Martin Skrtel’in tatile erken çıkma planlarını da suya düşüren başkan, sakat oyuncuların da İstanbul’da kalmalarını istedi.

BARİ LİGİ 3. BİTİRELİM

Bir anlamda başarısız geçen sezonun ardından hem teknik heyet hem de bazı oyuncuları cezalandıran Yıldırım, tatil planları yapanlara “Lig daha bitmedi. Bu takımın önünde kritik Adana maçı var. Mutlaka kazanmalıyız. Sezonu kupasız bitirdik, bari 3.’lük koltuğunu koruyalım. Son maç oynadıktan sonra kim nereye gitmek isterse gider. Zaten bazı arkadaşlarınız buradan milli takıma gidecek. Eğer iyi bir tatil ve sezonu biraz daha geç açmak istiyorsanız Adana maçını kazanın” şeklinde ültimatom verdi.

Hatırlanacağı üzere Aziz Yıldırım, teknik patron Dick Advocaat’ın Trabzonspor karşılaşmasının ardından futbolculara 2 gün izin vermesine çok kızmıştı.

Aziz Yıldırım rüya kadro için harekete geçti

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER