GALATASARAY

Aziz Yıldırım'dan Galatasaray yorumu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ın UEFA'dan ceza alma tehlikesiyle karşı karşıya olmasına yorum getirdi.

Aziz Yıldırım'dan Galatasaray yorumu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sarı-Kırmızılı kulüp UEFA Finansal Fair Play kurallarını yerine getiremediği için Avrupa kupalarından 1+1 yıl men cezası alacağını açıklarken, bu şok gelişmeler hakkında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın ne düşündüğü merak konusu oldu.

3 Temmuz sürecinde Galatasaray yönetimi, “Bu ateş üfleyerek sönmez” tavrı ile Fenerbahçe’nin küme düşürülmesi, Avrupa’dan men edilmesi düşüncesini dile getirdi. Fenerbahçe cephesi ise bu duruşu “Fırsatçılık” olarak niteledi. Hatta Başkan Yıldırım “Galatasaray bizim dostumuz değil” açıklamasıyla gündemi uzun süre meşgul etti.

"CEZA ALMAMIZ İÇİN 40 TAKLA ATTILAR"

Galatasaray'ın 1+1 yıl Avrupa’dan men talebiyle Finansal Fair Play Yargı Organı’na sevk edilmesi üzerine Yıldırım’ın tepkisi, “Allah kimseyi Galatasaray'ın durumuna düşürmesin” oldu.

Galatasaray Ünal Aysal döneminin faturasını ödüyor

3 Temmuz sürecinde Galatasaray'ın yöneticilerin takındığı tavra gönderme yapan Yıldırım, samimi dost sohbetlerinde “Bizim ceza almamız için 40 takla attılar. Ama biz 3 kez Avrupa kupasına gidemememize rağmen dimdik ayakta kaldık. Bakalım onlar bir-iki kez Avrupa'nın dışında kalırsa ne yapacaklar?” ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE’NİN DEĞİL GALATASARAY’IN KENDİ MESELESİ

Başkan Yıldırım, Fotospor’un gündeme getirdiği iddialara göre, kamuya açık alanlarda kendisine Galatasaray'ın cezası ile ilgili yöneltilen sorulara, "Bizi ilgilendirmez. Bana ne? Kendi iç işleri” şeklinde cevaplar veriyor.

Zaten Fenerbahçe’nin resmi kanalları ve sosyal medya hesaplarından Sarı-Lacivertli yönetimin bakış açısını anlatan Galatasaray'ın muhtemel cezasıyla ilgili bir haber-yorum da yapılmadı. Ancak Fenerbahçe Başkanı, sözlerine “Ben hep söylüyordum. Olmayan paranızı harcamayın diye. Allah kimseyi Galatasaray'ın durumuna düşürmesin" diye eklemeyi de ihmal etmiyor.

Yorumlar
TREND HABERLER