FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım'dan istifa çağrılarına sert yanıt

Fenerbahçe yönetimi, Akhisar mağlubiyeti sonrası hem içeride hem de dışarıda yönetimi değiştirmek için çalışmalar yapıldığı görüşünde.

Aziz Yıldırım'dan istifa çağrılarına sert yanıt

Fenerbahçe yönetimi, Akhisar mağlubiyeti sonrası taraftarın istifa çağrılarına sert tepki gösterdi.

Akşam'ın haberine göre; Fenerbahçe yönetiminin maç sonu yaptığı toplantıda konuşulanlar şu şekilde; 30 kez ceza sahası içerisinde topla buluştuk, Akhisar ise 10 kere. Onlar üç gol attı, biz iki gol attık. Şanssızlık mı desek yoksa becerisizlik mi bilemiyoruz. Maçın hakemini konuşamıyorsun, çünkü çok gol kaçırdık. Taraftarların istifa söylemleri normal. Ama küfür etmeleri yanlış. Futbolcuların, primlerini, transfer taksitlerini, maaşlarını zamanında ödeyen tek kulübüz. Yönetim olarak daha ne yapalım? Kazandığımız zaman kimse yönetimi konuşmuyor.

Fenerbahçe

SONUNA KADAR MÜCADELE: Daha 10 maçımız var. Silkelenip kendimize gelmeliyiz. Şanssızlığımızı üzerimizden atarsak yine şampiyonluğun en güçlü adayıyız. Zorlu maçlarımızı geride bıraktık. Şampiyonluk yarışındaki rakiplerimiz kendi aralarında oynayacak. Galatasaray bizim sahamıza gelecek. Akhisar’ı mağlup etseydik büyük avantaj yakalayacaktık. Kalan 10 maçı kazanmak için her şeyin yapılması gerekiyor. Şampiyonluk için mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. İçeride ve dışarıda üzerimize oyunlar oynanıyor.

UEFA'YA BASKI YAPILIYOR: Taraftarımızın uyanık olması lazım. İçeride olanları biliyoruz. Takım yenilsin, tepki gösterelim diyenler var. Dışarıdan da üzerimize oyunlar oynanıyor. UEFA’ya FFP kriterleri konusunda ceza almamız için baskı yapıyorlar. Biz UEFA’ya verdiğimiz tüm sözleri tutuk. Buna rağmen ya tutarsa diye baskı yapıyorlar. Bunun farkına varılmalı.

Yorumlar
TREND HABERLER