FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım'dan transfer müjdesi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 4 transfer birden yapacaklarının müjdesini verdi.

Aziz Yıldırım'dan transfer müjdesi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, NTV Spor'da canlı yayına katıldı ve gündemdeki konulardan transfer müjdesine kadar pek çok açıklama yaptı.

İşte Aziz Yıldırım'ın alınacak futbolcular ile ilgili açıklamaları ve hangi yıldızlara teklif yaptıklarını itiraf ettiği sözleri;

DÖRTTEN FAZLA TRANSFER YAPABİLİRİZ

''Dün akşam Antalya'ya gittik. Orada Fenerbahçeli insanlar vardı. 4 transfer yapacağız dedim. Çalışmalar neticesindeki pozisyonlar için söyledim. Daha fazla ama 4 tanesini alacak şekilde organizasyon yapıyorlar. Parasal bir sıkıntımız yok. Forma reklamını önümüzdeki hafta bağlamış olacağız. Bunlar da gelince bütçe belirli bir noktaya ulaşmış olacak.

Biz bu hafta içinde 4 oyuncu ile çalışmalarımız devam ediyor. Hocanın değerlendirmesine göre, ayın sonuna kadar zamanımız var. İsterse yine takviye yapacağız. Süper Lig'de, Türkiye Kupası'nda ve Avrupa'da başarılı olmak için çalışma yapıyoruz. Santrfor alacağız. Orta sahaya hücuma dönük oyuncu bakıyorlar. Sol bek konusunda bir tablo yok ama olabilir.1-2 gün daha sabredelim. (Her şeyi açıklarsak) Anlaşmanız her şey bittiği anda  bozuluyor.''

Aziz Yıldırım görevi Ali Koç'a bırakacak mı?

LUCAS LİMA VE BEN ARFA...

''Lucas Lima Santos'un oyuncusu. Santos Lima'yı satmak istemiyor. Yüzde 70'i kulübün ve yüzde30'u diğer insanlarınç. Neymar'ın babası yeni devreye girdi. Neymar'ın babası Lima'yı PSG'ye götürecekti ama olmadı. Santos da satmadı. 

Ben Arfa'nın kulübü ile 1 yıllı kdaha sözleşmesi var. 10 milyon brüte yakın alacağı olduğunu iddia ediyor. Kendi hesaplarına göre toplam 13 milyon Euro alacağını söylüyopr. Bunu aldıktan sonra sizinle oturup konuşurum diyor ve şartlarını o zaman söylerim diyor. Avukatı ve menajeri geçen sene oturup anlaştı ama PSG'ye gidersem gelmem dedi. Hakkaten PSG'ye gitti. Orada 6 milyon Euro net alıyor. 

Ben Arfa da Lucas Lima da şartlar uygun olursa transfer olabilir. Biz almak istersek alacak gücümüz de var. Bu problemleri çözeriz.''

Aziz Yıldırım'dan Jeremain Lens açıklaması

EMRE MOR'A TEKLİF YAPTIK

"Emre Mor için daha dün teklif yaptık. 2 milyon kiralık, 8 milyon Euro da sonra alma şartı ile. Daha geri dönüş yapmadılar. Inter'den bir oyuncu istiyorlar ve bundan dolayı oyuncuya baskı yapıyorlar."

Aziz Yıldırım'dan flaş Robin van Persie açıklaması

OZAN TUFAN'A TEKLİF YOK

''Ozan Tufan için bir teklif gelmedi. Menajerleri gitti çalıştı, 10-12 milyon getireceğiz dediler ama sonuçta olmadı. Santrfor alıyoruz, gerekirse 1 tane daha alacağız. Herkesin kafası açık olsun. 

Şu anda 18 binden fazla kombine satıldı. Geçen sene 17 bindi. 20 bini bulabilir. Geçen hafta 18 bine yakın bilet satıldı. 30'un üzerinde her maçı oynayacağız. Ortalama 30 bin taraftarı bulmayı hedefliyoruz. 

Salonun basketbola katkısı 17.8 milyon TL. Açık var tabii bunların bir kısmını Doğuş Grup karşılayacak. 15 senedir bu katkıları devam ediyor. Basketbolda Fenerbahçe çok düşük bir açıkla şampiyonluğa oynayacaktır. Geçen sene 216-217 yerde maç naklen yayınlandı. Bu reklamı parayla yapamazsınız ama yapıldı.''

Aziz Yıldırım TFF'yi istifaya çağırdı

WANAMAKER İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

''Obradovic, Wanamaker'ın bir alternatif olduğunu söyledi. Olursa çok iyi olur dedi. Hoca kurulan takımdan memnun ama bize yemekte bir alternatif olduğunu söyledi. Şartlarda anlaşmışlar ama süre konusunda hocanın şartları var, onlar konuşuluyor.

22 ya da 26 kulüp, Elif Elmas'ın peşindeydi. Bizim Antic de olmak üzere araya girdiler ve bu çocuğu buraya getirdik. Ajax'ın Manchester United'ın ve Türkiye'den bazı kulüplerin onun istediğini biliyoruz. Aykut hoca da onu çok beğeniyor. Oğuz Kaan... Bizim altyapıdan, 18 yaşında... Onu profesyonel yaptık. Manchester City'den geldiler, 5 milyon verdiler bonservisine, vermedik. Ön libero, 8 numara da oynuyormuş. Onu A takımda görürseniz şaşırmayın. Dünyanın belli bölgelerindeki yabancıları alıp getireceğiz. Direkt A takım oyuncusu bonservisleri de 7-8 milyon Euro...''

Yorumlar
TREND HABERLER