YAZARLAR

#AzizYıldırımİstifa

Gözleri görmez, kulakları duymaz olmuşçasına umursamayan bir başkan ile karşı karşıyayız. Takımı başarıya götüren, çıtayı yükselten kim varsa tek tek gönderdi. Takımın ayarlarını bozdu. Taraftarı tribünlerden soğuttu.

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Kulübe verdiği zararı gördüğü halde Fenerbahçe zırhını çıkartmak istemeyen bir başkanın son çırpınışlarını izliyoruz. Koltuk sevdalısı değilim ama diye başlayan açıklamalarına defalarca şahit olmamıza rağmen bir türlü Fenerbahçe’nin yakasını bırakmayan Aziz Yıldırım için ne söylesek bir anlam ifade etmiyor. Anlamak istemiyor. Kendisini kimse istemiyor. Tesisleşme dedik, branşlaşma dedik, 3 Temmuz sürecinde destek verdik ama sana bu konularda destek veren taraftar sportif anlamda seni başarısız buluyor ve gitmeni istiyor.

Ben de köşemde defalarca istifaya davet ettim. Gözleri görmez, kulakları duymaz olmuşcasına umursamayan bir başkan ile karşı karşıyayız. Takımı başarıya götüren, çıtayı yükselten kim varsa tek tek gönderdi. Takımın ayarlarını bozdu. Taraftarı tribünlerden soğuttu. Ali Koç’un başkan adaylığını açıklaması bile tribünlere insanların gelmesine vesile olmuştu. Aziz Yıldırım gitmeden o tribünler dolmaz. Futboldan anlamayan yöneticilerle bu iş gitmez. Basketbol takımına neden kimse bir şey demiyor. Onların işine karışsaydınız aynı futbol gibi olurdu. En iyi hoca geldi ve işine karışılırsa çalışmam dedi. Yöneticiler karışmayınca da işler tıkır tıkır işledi. Takım yenilse bile onları ayakta alkışlayan bir taraftar var. Futbol takımında olmayan ruh basketbol takımında var. Taraftar da sahaya ruhunu yansıtan oyuncuları desteklemekten geri kalmıyor.

Kumpas davası konusunda Fenerbahçe taraftarı her zaman Aziz Yıldırım’ın yanındadır. Bu konuda şüphesi olmasın. Fakat yöneticiliği döneminde rakiplerinin daha fazla şampiyon olduğunu bile bile hala o koltukta kalmak takımı yalnızlaştırıyor.

Siz bırakın, tribünler dolsun!

Siz bırakın, Fenerbahçe ruhu geri gelsin!

Siz bırakın, başarı gelsin!

Siz bırakın, Fenerbahçe kazansın!

Yorumlar
TREND HABERLER