GALATASARAY

Bafetimbi Gomis'ten örnek hareket

Galatasaraylı futbolcu Bafetimbi Gomis, Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde lösemi tedavisi gören çocuklara sürpriz yaptı.

Bafetimbi Gomis'ten örnek hareket
Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında yaşları 1 ila 15 arasında değişen 23 çocukla bir araya gelen Gomis, küçük kahramanlara forma hediye ederken çocuklarla duygulu anlar yaşadı. Fransız futbolcuya ziyareti sırasında ayrıca Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yrd. Doç. Dr. Yener İnce de eşlik etti.
 
‘BİR ÇOCUĞUN GÖZÜNDEKİ GÜLÜŞÜN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİLİYORUM’
 
Etkinlik sırasında açıklamalarda bulunan Gomis, “Galatasaray’ın elçisi olarak buraya geldim. Galatasaray demek paylaşım demek, dostluk demek, yardımlaşma demek… Kişisel olarak ben, bu çocuklara nasıl yardım edebilirim diye düşündüm.  Türkiye’ye ilk geldiğim zamanlarda bütün insanlar bana çok yardımcı oldu.  Bunun karşılığını nasıl ödeyebilirim diye düşündüm ve buna yönelik bir şey yapmak istedim. Bir aile babası olarak çocukların ne kadar önemli olduğunu biliyorum.  Burada da çocuklarla beraber vakit geçirerek onlara yardım etmek istedim.  Bir çocuğun gözündeki gülüşün ne kadar önemli bir şey olduğunu çok iyi biliyorum.  Buraya tek başıma değil, çalışma arkadaşlarım ve doktorumuz Yener Bey ile beraber geldim.  Çocukların eksiklerini belirleyip, ne yapılabilir diye sorup onlara yardımda bulunmayı düşünüyorum” ifadesini kullandı.
Bafetimbi Gomis
 
Etkinlik sonrasında da Gomis, çocuklarla beraber günün hatırasına üzerinde Galatasaray logosu bulunan pastayı kesti.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER