BURSASPOR

Bakambu Atletico Madrid yolunda

Sezon başında Bursaspor'dan Villareal'e transfer olan Cedric Bakambu'nun La Liga'daki performansı, Atletico Madrid'in dikkatini çekti.

Bakambu Atletico Madrid yolunda

Bursaspor ile yollarını ayırarak İspanya'nın Villarreal takımına transfer olan Cedric Bakambu, La Liga'da değerini daha da artırdı.

Yeşil-beyazlı ekibin 7 milyon euro bonservis karşılığında elinden çıkardığı oyuncu için bir İspanyol devi devreye girdi.

As gazetesinin haberine göre Fransız futbolcunun La Liga'daki performansı, Atletico Madrid'in dikkatini çekti. İspanyol kulübünün yaklaşık bir aydır Bakambu ile görüşme halinde olduğu ve bir aksilik çıkmazsa oyuncunun yeni sezonda Atletico Madrid forması giyeceği belirtildi.

'BURSASPOR UCUZA SATTI'

La Liga'da 31 ve Avrupa Ligi'nde 11 ve Kral Kupası'nda 3 olmak üzere toplam 46 maçta forma giyen Bakambu, bu maçlarda toplam 22 gole imza attı, 4 de asist yaptı.

Bakambu Villarreal'i uçurdu


İspanyollar Bursaspor'un oyuncuyu düşük bir bonservis bedeliyle sattığı yorumunu yaptı. Oyuncunun şu anki değeri Transfermarkt'ta 12 milyon euro olarak gösterilirken, bu oranın sezon sonunda daha da yukarı çıkabileceği ifade ediliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER