DİĞER HABERLER

Bakan Kılıç'tan Real Madrid yorumu

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Bakan Kılıç'tan Real Madrid yorumu
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın çok güçlü bir takım olduğunu belirterek, "İçime Galatasaray'ın oradan galip döneceği doğuyor, Real Madrid korksun bizden" dedi.

Bakan Kılıç, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere gideceği Mersin'e geçmek üzere bugün saat 09.50'de Ankara'dan Adana Havalimanı'na geldi.

Kılıç, burada Galatasaray'ın bugün Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında İspanya'da Real Madrid ile oynayacağı maçla ilgili basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bakan Kılıç, bir basın mensubunun, "Bugün Türk futbolu için önemli bir gün nele söylemek istersiniz?" yönündeki sorusuna, "Ben birazdan Twiitter'dan da paylaşmayı düşünüyorum aslında düşüncelerimi. İçimdeki bir ses Galatasaray Real Madrid'i İspanya'da yenecek, ve İstanbul'a çok önemli bir avantajla dönecek diyor. İçimdeki sesin tecelli etmesini diliyorum Allah'tan. Galatasaray çok katileli bir takım çok iyi oyuncular var bünyesinde, o öz güvenle çıkacaklarına inanıyorum. Fatih Terim, çok önemli bir isim, yurt dışı deneyimi olan bir isim, Galatasaray rakibinden değil rakibi Galatasaray'dan korksun. İnşallah Madrid'den iyi bir sonuçla benim içime galibiyet olarak doğan iyi bir sonuçla dönecekler" diye yanıt verdi.

Kılıç, skor tahminiyle ilgili bir soruya ise şöyle cevap verdi:
"Skor tahmini yok bugün galibiyet tahmini var. İlginç bir raslantı, yine 3 Nisan yine çeyrek finaldi, Galatasaray Real Madrid'le karşılaştı ve rakibi mağlup etti. Bugün bu anlamda tarih tekerrür edebilir ama turu geçmek anlamında da tarihin tekerrür etmesini temenni ediyoruz. Hem Türk futbolunun bu başarılara ihtiyacı var, yeniden toparlanmak adına, hem milli takımlarda ruh ve heyecanın yeniden hayata geçirilmesi anlamında böyle bir başarıya galibiyete ihtiyaç var inşallah tecelli eder."
Bakan Kılıç'ı Adana Havalimanı'nda Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Adana İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Murat Koç karşıladı. Bakan Kılıç, basın mensuplarının sorusunu cevapladıktan sonra bir süre Vali Coş ile sohbet ettikten sonra Mersin'e hareket etti.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER