YEREL HABER

Bandırmaspor'dan 7 gollü galibiyet

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta Bandırmaspor deplasmanda Körfez Futbol Kulübü'nü 7-1 yendi.

Bandırmaspor'dan 7 gollü galibiyet
Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta Bandırmaspor deplasmanda Körfez Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi. Mücadeleden konuk ekip 7-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Bandırmaspor'u galibiyete taşıyan gollerin dördünü Tayfur Bingöl, ikisini Timur Kosovalı ve birini de Hakkı Şimşek kaydetti. Körfez'in tek golü ise uzatma dakikalarında Uğur Erdoğan'dan geldi.

Bu sonucun ardından Bandırmaspor puanını 18'e yükseltirken, Körfez FK 9puanda kaldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Bandırmaspor 3. dakikada Tayfur ile 1-0 öne geçti. 11. dakikada Ferit gördüğü kırmızı kart sonrasında Körfez FK'yı 10 kişi bıraktı. İlk yarının son dakikasında Tayfur konuk ekibi 2-0 öne geçirengolü kaydetti.

İkinci yarıya da konuk ekip hızlı başladı. 52. dakikada Timur ve 55. dakikada Tayfur skoru 4-0'a getiren golleri kaydetti. Tayfur Bingöl 63. dakikada kendinin 4. takımının 5. golünü attı ve farkı da beşe çıkarmayı başardı.

Atakları devam eden Bandırmaspor, 73. dakikada Hakkı Şimşek ve 81. dakikada Timur'un golleriyle farkı 7'ye çıkardı. Uzatma dakikalarında evsahibi ekip adına gol Uğur Erdoğan'dan geldi. Kalan sürede başka gol olmayınca Bandırmaspor Körfez deplasmanından 7-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta alınan diğer sonuçlar:

Kızılcahamamspor 1 - 2 MKE Ankaragücü
Nazilli Belediyespor 3 - 2 Diyarbakır BBSK
Ofspor 1 - 0 Alanyaspor
Bugsaşspor 2 - 1 Eyüpspor
Pazarspor 3 - 2 Altay
Bayrampaşaspor 4 - 2 İskenderun DÇ
Tepecikspor 1 - 1 Bozüyükspor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER