DÜNYADAN FUTBOL

Barça başkanı isyan etti

Barcelona Başkanı Sandro Rosell, Sergio Busquets ile ilgilenen Manchester City'e tepki gösterdi.

Barça başkanı isyan etti
Barcelona Başkanı Sandro Rosell, Sergio Busquets ile ilgilenen Manchester City'e tepki gösterdi. Rosell, altyapılarındaki genç oyunculara servet öneren City ve Arsenal gibi kulüpleri, istikrarlarını bozmaya çalışmakla suçladı.

İngiliz ve İspanyol basınına göre, son Premier Lig şampiyonu Manchester City, Barcelonalı Sergio Busquets ile ilgileniyor. Katıldığı bir forumda, Busquets ile ilgili haberleri değerlendiren Barcelona Başkanı Sandro Rosell, genç oyuncunun takımda kalacağına inandığını söyledi. Rosell'e göre, City'nin amacı Busquets'i kadrosuna katmaktan çok, Barcelona'yı istikrarsızlaştırmaya çalışmak.

Arsenal'in geçmişte altyapılarında forma giyen Fabregas, Fran Merida, Toral, Bellerin gibi oyunculara büyük paralar ödediğini hatırlatan Rosell, "City de, tıpkı Arsenal gibi genç oyuncularımızla ilgileniyor. Henüz altyapımızdan çıkmamış oyuncuların önüne bir servet koyuyorlar. Çünkü biz yenilmesi gereken düşmanız. Bunun için de genç oyuncularımızı alarak istikrarımızı bozmaya çalışıyorlar. Bizim başarılı olmamamızı isteyen birçok kişi ve kulüp bulunuyor" diye konuştu. Manchester City yönetimi ise Busquets ile ilgilendikleri yolundaki haberleri yalanladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER