ŞAMPİYONLAR LİGİ

Barça Şampiyonlar Ligi'nde 3 yıldır yarı finale kalamıyor

Şampiyonlar Ligi kupasını tarihinde 5 kez müzesine götüren Barcelona, son 3 yılda çeyrek finalden öteye gidemedi.

Barça Şampiyonlar Ligi'nde 3 yıldır yarı finale kalamıyor

Barcelona Messi, Sureaz, Iniesta ve Rakitic gibi yıldızlarına rağmen Şampiyonlar Ligi'nde son 3 yıldır çeyrek finali geçemiyor. Bunların ikisinde kadroda Neymar da bulunuyordu.

3 YILDAKİ 6 MAÇTA MESSİ'NİN GOLÜ YOK: Şampiyonlar Ligi'nde 3 yıldır yarı finale kalamayan Barcelona'da Messi'nin istatistiği de dikkat çekti. Messi oynanan 6 maçta gol atamazken Suarez 3 gol atmayı başardı. 

İLK VURGUNU ATLETİCO MADRİD YAPTI: 2015-2016 yılında bir başka İspanyol ekibi Atletico Madrid'e elen Barcelona, 2-1 kazandığı maçın rövanşında 2-0 kaybetmişti.

messi

JUVENTUS KALESİNİ GEÇEMEDİLER: 2016-2017 sezonunda ise Barcelona'nın rakibi Juventus oldu. Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Juventus'a konuk oldu. İlk maçta İtalyan evi Barcelona'yı 3-0 mağlup etti.

Camp Nou'da oynanan rövanş maçı ise 0-0 sonuçlandı.

3. DARBE ROMA'DAN: Barcelona bir kez de Roma karşısında yarı finali göremedi. İlk maçta 4-1 yendiği Roma'ya İtalya'da boyun eğdi.

Barcelona'yı ağırlayan Roma, evinde 3-0 kazarak Katalanları Şampiyonlar Ligi'nin dışına ittiler. Son golün asisti de Cengiz Ünder'den geldi.

Yorumlar
TREND HABERLER