DÜNYADAN FUTBOL

Barça'dan Lyon'a çılgın teklif

Barça Lyon'un golcüsü Karim Benzema'yı renklerine katabilmek için, Fransız ekibine Eto'o ve üstüne nakit para önermenin planlarını yapıyor

Barça'dan Lyon'a çılgın teklif

Fransa'dan gelen haberlere göre, Barça Karim Benzema'yı Nou Camp'a getirebilmek için ciddi bir teklif yapabilir.

Avrupa'daki bütün devlerin ağzını sulandıran Fransız yıldız için, L'Equipe'nin iddiasına göre, Barcelona bir miktar nakit paranın yanı sıra Samuel Eto'o'yu Fransız kulübüne önermeyi planlıyor.

Fransız haber kaynağında, Barcelona hocası Pep Guardiola'nın bu yazki transfer listesinde ilk sırada Zlatan Ibrahimovic'in yer aldığı, ancak İsveçli yıldızı transfer etmenin bir hayli zor olması nedeniyle rotanın Benzema'ya çevrildiğine yer verildi.

Paris merkezli gazetede, daha başarılı bir geçmişi olmasına rağmen, Eto'o'nun üzerine para önerilmesinin mantıklı görülebileceğinden, Benzema'nın genç yaşına rağmen gösterdiği başarılı performansın bu teklifi anlaşılabilir kıldığından bahsedildi.

Benzema daha önce 2010 Dünya Kupası'na kadar Lyon'da kalmayı planladığını söylemişti. Ancak, Barcelona'ya Şampiyonlar Ligi'nde elendikleri turun ardından, Katalan ekibine geçebileceğinin sinyallerini vermişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER