ŞAMPİYONLAR LİGİ

Barcelona Atletico Madrid maçı sonucu ve özeti

Barcelona ile takipçisi Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Camp Nou'da karşı karşıya geldi.

Barcelona Atletico Madrid maçı sonucu ve özeti

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Atletico Madrid'i konuk eden Barcelona, geriiye düştüğü maçta Torres'in kırmızı kart görmesini iyi değerlendirdi ve Suarez'in golleriyle rakibini mağlup etti..

Barcelona 2 - 1 Atletico Madrid

25' 0 - 1 Fernando Torres
35' Fernando Torres - Kırmızı
63' 1 - 1 Luis Suarez
74' 2 - 1 Luis Suarez

La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren lider Barcelona ile takipçisi Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Camp Nou'da karşı karşıya geldi.

Barcelona Atletico Madrid maçı sonucu ve özeti

Barcelona sahaya; Ter Stegen, Alves, Pique, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi, Neymar, Luis Suarez 11'i ile çıkarken, milli futbolcumuz Arda Turan eski takımı karşısında yedek kulübesinde şans bekledi.

Atletico Madrid ise sahada; Oblak, Juanfran, Lucas, Godin, Filipe Luis, Saul, Gabi, Koke, Carrasco, Griezmann, Torres 11'i ile yer aldı.

İLK YARI MADRİD ÖNDE BİTİRDİ

Torres attığı golün sonrasında 29. ve 35. dakikalarda arka arkaya gördüğü iki sarı kartın ardından kırmızı kartla oyundan atıldı. İlk yarı istediği oyunu sahaya yansıtan, defansında boşluk bırakmayan Atletico Madrid, hücumda da etkili oldu. Barcelona’ya oranla takım oyununda daha iyi olduğu gözlenen Atletico, 10 kişi kaldığı ilk yarıyı 1-0 önde kapatmayı başardı.

SUAREZ SAHNEYE ÇIKTI

İkinci yarıya hızlı başlayan Barcelona’da 51. dakikada Neymar’ın şutunda top kale direğine çarparak dışarı çıktı. Etkili ataklarını sürdüren Barcelona, 62. dakikada Luis Suarez’in attığı golle beraberliği yakaladı.

Rakibin 10 kişi olması avantajını iyi değerlendiren ve sahaya daha iyi yayılan Barcelona, 74. dakikada yine Luis Suarez ile Atletico ağlarını havalandırarak 2-1 öne geçti. Barcelona’nın iki golü de sağ kanattan Dani Alves’in geliştirdiği ataklardan geldi.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında gol olmayınca Barcelona, Atletico karşısında zorlansa da sahadan 2-1 galip ayrıldı. Sert mücadelelere sahne olan ikinci yarıda maçın Alman hakemi Felix Brych, 3’ü Barcelona, 5’i Atletico’ya olmak üzere 8 sarı kart çıkarttı.

ARDA 83'TE OYUNA GİRDİ

Bu arada Barcelona’da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, eski takımına karşı yapılan maçta yedekler arasında kaldı. Arda, 83. dakikada Andres Iniesta’nın yerine oyuna dahil oldu.

Genel olarak Rakitic’in yerine Arda’yı oyuna alan Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, bu kez 63. dakikada sahadan çıkardığı Hırvat futbolcunun yerine tercihini Rafinha’dan kullandı.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Atletico Madrid ile Barcelona arasındaki rövanş, 13 Nisan’da Vicente Calderon Stadı’nda yapılacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER