DİĞER HABERLER

Barcelona biletini kesti Arda Turan'ın yeni adresi

A Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe’ye saldıran ve büyük tepki ile karşılaşan Arda Turan’a bir darbe de kulübü Barcelona’dan geldi. Katalan ekibi yaşanan üzücü olay hakkında soruşturma başlattı.

Barcelona biletini kesti Arda Turan'ın yeni adresi

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona’da forma giyen milli futbolcu Arda Turan’ın, Makedonya maçı sonrasında Slovenya’ya giden uçakta gazeteci Bilal Meşe’ye saldırması gündeme bomba gibi düşmüştü.

Yaşanan üzücü olayın ardından taraftarların büyük tepkisi ile karşılaşan 30 yaşındaki futbolcu, basın toplantısı düzenleyerek, milli takımı bırakma kararı aldığını açıklamıştı. Avrupa basınında büyük yankı uyandıran haberin ardından Barcelona Kulübü, olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Fanatik'in haberine göre; Barcelona, yeni sezon planları içerisinde yer almayan milli futbolcuyu, yüksek bir bonservis bedeli ile satmayı düşünürken, olaylar sonrasında deneyimli oyuncunun piyasa değerinin düştüğü ve Katalan ekibinde forma giyme şansının da oldukça zor olduğu gözüküyor.

Burak Yılmaz A Milli Takım'ı bırakmak istedi

Artık rota Çin!

Barça Yönetimi, satılması gündemde olan Arda Turan’a bu yaşanan olaylar nedeniyle tepki gösterdi. Katalanlar, Ernesto Valverde’nin takımın başına geçmesinin ardından transfer listesine koyulan 30 yaşındaki futbolcuyu, olaylar sonrasında kesin olarak gözden çıkardı. Ancak, Avrupa’nın büyük kulüplerinin gündeminde olan Arda’ya artık ilgi gözükmüyor. Bordo-Lacivertliler, futbolcuları astronomik rakamlarla transfer eden Çin kulüperinden teklif bekliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER