DÜNYADAN FUTBOL

Barcelona sistemini Busquets'i durdurarak çökertti

Celta Vigo Teknik Direktörü Berizzo, 6 ay önce karşılaştıkları Barcelona'yı 4-3 yenerek büyük sürpriz yapmıştı. Bu galibiyetin altından, Arjantinli hocanın kıvrak zekası çıktı.

Barcelona sistemini Busquets'i durdurarak çökertti

4-0 rövanşında PSG'yi 6-1 yenerek Şampiyonlar Ligi'nde tur atlayan, La Liga'da rakiplerine top göstermeyen Barcelona'nın bir mücadelede yenilmesi her zaman sürpriz olarak lanse edilmiştir.

Dünyanın yenmesi en zor kulüplerinden biri olan Barcelona'nın bir mücadelede kaybetmesi için şans faktörü, rakip takım için birinci etken olmuştur. Bir çok teknik adam Katalanları yenmek için bir formül bulmaya çalışsa da konuyla ilgili en somut faydayı Celta Vigo menajeri EduardoBerizzo elde etti.

Maç başında başladılar sonuna kadar attılar!

CELTA VIGO ŞAŞIRTMIŞTI

2 Ekim 2016 tarihinde oynanan mücadelede kendi evinde Barcelona'yı 4-3 mağlup eden Celta Vigo, futbol dünyasında şaşkınlığa sebep olmuştu. O mücadelenin detaylarında ise Barcelona'nın sisteminin nasıl alaşağı edileceğine dair bir formül bulundu.

Beşiktaş Avrupa'yı sallıyor!

SERGIO BUSQUETS KİTLENDİ, BARÇA SEKTEYE UĞRADI

Yeni Şafak'ın haberine göre; Yeni Şafak'ın haberineCelta Teknik Direktörünün Barcelona'nın maçlarını günlerce izlemesinin ardından ortaya çıkan bu formüle göre Katalanların orta sahasında forma giyen belki de en düz oyunculardan Sergio Busquets'in kilitlenmesi durumu var. O gün saha kenarında futbolcularına sürekli olarak Busquets'i işaret eden Berizzo, belki Türk futbolseverlerin çok yakından tanıdığı bir isim değil. Ancak şu bir gerçek ki o artık Barcelona'yı yenmenin formülünü bulan adam...

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER