DÜNYADAN FUTBOL

Barcelona Stegen'e kavuşuyor

Barcelona’ya transferi henüz resmi olarak açıklanmayan Marc-Andre Ter Stegen transfer kararının arkasında olduğunu söyledi.

Barcelona Stegen'e kavuşuyor
Victor Valdes'in sezon sonunda takımdan ayrılacak olması dolayısıyla kaleci arayışlarına giren Barcelona Gladbach'ın 22 yaşındaki file bekçisi Marc-Andre Ter Stegen ile her konuda anlaştı.

Fakat Katalan ekibi Valdes'in takımdan resmi olarak ayrılmaması nedeniyle Ter Stegen'in transferini resmi olarak duyuramıyor.

Alman basınına açıklamalarda bulunan genç file bekçisi Gladbach'ın her zaman kalbinde olacağını söylerken Barcelona'ya transfer olma kararının da arkasında olduğunu ifade etti:

"Borussia Park'taki son maçımda neden ağladığımı herhalde herkes anlamıştır. Her şeyimi bu kulübe borçluyum, bu takım her zaman kalbimde olacak. Ayrılık kararı ile ilgili herhangi bir çekincem yok. Barcelona'ya transfer olma kararımın sonuna kadar arkasındayım. "

Alman kalecinin kız arkadaşı Daniela'nın da gelecek dönem için Barcelona Üniversitesi'ne kayıt yaptırdığı ve transferin yakın zamanda resmiyete döküleceği belirtiliyor.

Almanya milli takımı teknik direktörü Joachim Löw'ün 23 kişilik Dünya Kupası kadrosunda Ter Stegen'e üçüncü kaleci olarak görev vermesi bekleniyor.

Barcelona geçtiğimiz günlerde FIFA'dan iki dönem transfer yasağı cezası almış fakat daha sonra bu karar askıya alınmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER