DÜNYADAN FUTBOL

Barcelona'da Leverkusen maçında sakatlanan İniesta'nın durumu ciddi

Barcelona'da Rafinha ve Messi'nin ardından İniesta da sakatlandı.

Barcelona'da Leverkusen maçında sakatlanan İniesta'nın durumu ciddi
Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçında sahasında Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Bayer Leverkusen'i konuk eden Barcelona, 1-0 geriye düştüğü maçı maç son bölümünde bulduğu 2 golle kazanmasını bildi ancak yıldız oyuncusu İniesta'yı kaybetti.

Önce Rafinha'nın sakatlığı ardından takımın yıldızı Messi'nin yaklaşık 2 ay sahalardan uzak olacak olması ve FIFA yasağı nedeniyle kadro kurmakta sıkıntı yaşayan Katalan ekibi, Bayer 04 Leverkusen karşısında 20. dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun asistinde Papadopoulos'un kaydettiği golle 1-0 geriye düştü. Barcelona 80. dakikada Sergio Roberto ve 82. dakikada Luis Suarez'in golüyle maçtan galip ayrılmayı başardı. Böylece E Grubu'nda puanını 4'e çıkartan Barcelona liderliğe yükseldi.      
 

İNİESTA'NIN DURUMU CİDDİ

Bu arada maçın 60. dakikasında girdiği bir ikili mücadele sakatlanan ve oyun dışına alınan İniesta'nın 2 ya da 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. İniesta'nın da sakatlığı ile birlikte Kalan ekibindeki sakat sayısı 6'ya çıktı. Barcelona'da İniesta'nnı dışında sezonu kapatan Rafinha, Messi, Adriano, Claudio Bravo ve Thomas Vermaelen sakatlıkları bulunuyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER