DÜNYADAN FUTBOL

Barcelona'da menajer bolluğu!

Şu anda Bayern Münih ile birlikte dünyanın en formda takımı olan Barcelona ilginç bir özelliği ile diğer takımlardan sıyrılıyor.

Barcelona'da menajer bolluğu!

Genelde La Masia’dan yetiştirdiği futbolcularla ön plana çıkan Barcelona transfer konusunda da diğer kulüplerden ayrılıyor.

Sport gazetesi Barcelona’nın, futbolcu borsasının önemli bir bölümünü elinde bulunduran Jorge Mendes ve Mino Raiola gibi menajerlerle çalışmadığı haberine yer vermiş. Gazetenin analizinde sadece Andres Iniesta ve Luis Suarez’in aynı menajere (Pere Guardiola) sahip oldukları, diğer futbolcuların ise farklı farklı menajerlerle çalıştıkları yer alıyor.

Özellikle Real Madrid, Chelsea, PSG gibi dev kulüpler Jorge Mendes, Mino Raiola gibi menajerlerin oyuncularına öncelik verirken Barcelona’nın belirli bir menajerin oyuncularına yönelmemesi oldukça ilginç.

Sport gazetesi Jorge Mendes’in en son 2001-2007 yılları arasında Katalan ekibinin formasını giyen Thiago Motta’nın menajerliğini yaptığını ve daha sonra Barcelona ile çalışmadığını belirtti. Arda Turan’ın menajerliğini yapan Ahmet Bulut ise Mendes ile iş ortağı.

Arda Atletico'nun sevincine ortak oldu!

Mino Raiola ise en son Zlatan Ibrahimovic transferinde kulüple beraber çalışmıştı. Eğer Barcelona Paul Pogba'yı transfer edebilirse tekrar Raiola ile iş yapmış olacak. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER