ŞAMPİYONLAR LİGİ

Barcelona'da Neymar şov! 3 gol...

Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde tur atlamaya sadece 1 puan uzaklıkta. Geceye yine Neymar ve Suarez damga vurdu.

Barcelona'da Neymar şov! 3 gol...

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nun 4. hafta maçında Barcelona, sahasında konuk ettiği BATE Borisov'u 3-0'lık skorla devirerek gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj elde etti.  

Barcelona 3-0 BATE Borisov
30’ [1-0]Neymar (p)
60’ [2-0]Suarez
83' [3-0]Neymar

Maçın ilk yarısında oyunun kontrolünü elinde bulunduran Katalan devi, 30. dakikada Mladenovic'in ceza sahası içinde Suarez'i düşürmesiyle kazanılan penaltı atışını gole çeviren Neymar'la 1-0 öne geçti.

5 Kasım-Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçının canlı yayınıBeşiktaş, 5 Kasım Perşembe günü Lokomotiv Moskova'yı Atatürk Olimpiyat stadında konuk edecek. İşte Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçının canlı yayını...

Neymar'ın penaltıdan kaydettiği golle ilk 45 dakika 1-0'lık Barcelona üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda da rahat bir oyun ortaya koyan Barcelona, 60. dakikada Neymar'ın asistinde Luis Suarez'le farkı ikiye çıkarttı: 2-0.

83. dakikada sahneye bir kez daha Neymar çıktı. Suarez'in nefis pasında topla buluşan Brezilyalı yıldız, müsait durumda yaptığı düzgün vuruşla maçın sonucunu ilan etti: 3-0.

Barcelona bu galibiyetle gruptaki puanını 10'a yükseltirken, BATE Borisov ise 3 puanda kaldı. Katalan devi bir sonraki maçta sahasında Roma'yı ağırlayacak, BATE Borisov ise evinde Bayer Leverkusen ile karşılaşacak.


 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER