DÜNYADAN FUTBOL

Barcelona'dan Chapecoense'e davet

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nda gelecek sezon Chapecoense'nin de yer alacağını duyurdu.

Barcelona'dan Chapecoense'e davet

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'nın gelenekselleşen hazırlık turnuvası Joan Gamper Kupası'nda gelecek sezon Brezilya'nın Chapecoense takımı da yer alacak.

Barcelona Kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Kolombiya'da düşen uçakta hayatını kaybeden Chapecoense takımının futbolcuları ve teknik heyeti de dahil 71 kişinin anısına, gelecek yıl düzenlenecek turnuvaya Brezilya temsilcisinin davet edildiği belirtildi.

Chapecoense şampiyon ilan edildi

HAYATINI KAYBEDENLERİN AİLELERİNE DESTEK OLUNACAK

Açıklamada, Barcelona ile Chapecoense takımları arasındaki maç öncesinde çeşitli etkinlikler düzenleneceği ve bu sayede kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine destek olunacağı ifade edildi.

Barcelona, yeniden üst seviyede bir futbol takımı haline gelmesi amacıyla Chapecoense Kulübüne kurumsal ve sportif alanlarda da destek vereceğini vurguladı.

71 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Bolivya'nın Santa Cruz de la Sierra şehrinden Kolombiya'nın Medellin kentine hareket eden ve Brezilya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Chapecoense takımı dahil 77 kişinin (9'u mürettebat, 68'i yolcu) bulunduğu uçak, dağlık araziye düşmüş, kazada 71 kişi hayatını kaybetmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER