SPOR GÜNDEMİ

Barcelona'nın gözü Courtois'de!

Barcelona Başkanı Sandro Rosell, sezon sonunda kulüpten ayrılacağını açıklayan kaleci Victor Valdes'i son ana kadar ikna etmeye çalışacağını söyledi.

Barcelona'nın gözü Courtois'de!
Barcelona Başkanı Sandro Rosell, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklayan kaleci Victor Valdes'i ikna çalışmalarına devam ediyor...

Henüz Valdes'in fikrini değiştiremeyen Rosell, bu konuda son ana kadar çalışmalarının süreceğini söyledi. Rosell, Valdes'in ayrılmakta kararlı davranması halinde, kalenin güvenilir bir isme teslim edileceği yolunda taraftara güvence verdi.

Barcelona Başkanı'nın ilk hedefi, kiralık olarak Atletico Madrid'de forma giyen Belçikalı genç kaleci Courtois...

Rosell'in kendisine yönelik sözlerinden gurur duyduğunu söyleyen Courtois ise geleceğinin Chelsea'nin elinde olduğunu hatırlattı. Chelsea'ye 2011 yılında Genk'ten transfer olduktan sonra mavi formayı hiç giymeden Atletico'ya kiralanan Courtois, son 2 sezondur gösterdiği performansla göz kamaştırıyor...

Genç kaleci, Chelsea'nin geri dönmesini istemesi halinde, deneyimli kaleci Petr Cech ile forma savaşı yapmaya da hazır olduğunu ifade etti. Barcelona başkanı Rosell'in açıklamalarını değerlendiren Chelsea menajeri Mourinho ise Courtois'nın gelecek sezon Londra ekibine döneceğini vurguladı. Mourinho, başarılı kaleciyi satmayı kesinlikle düşünmediklerini de belirtti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER