ŞAMPİYONLAR LİGİ

Barcelona'yı deviren Roma adını yarı finale yazdırdı

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Roma, ilk maçta 4-1 mağlup olduğu Barcelona'yı rövanş maçında kendi evinde 3-0 ile geçti ve adını yarı finale yazdırdı.

Barcelona'yı deviren Roma adını yarı finale yazdırdı

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Roma, 4-1'in rövanşında Barcelona'yı evinde konuk etti.

ROMA BARCELONA'YA MUCİZEYİ YAŞATTI: Çeyrek final eşleşmesinde ilk maç Camp Nou'da oynandı. Roma, Manolas ve De Rossi'nin kendi kalesine attığı 2 golle birlikte İspanya'da 4-1 mağlup olmuştu. 

Rövanş maçında ise sahada Roma fırtınası esti. Barcelona taraftarlarının beklentisini karşılayamayan Messi ve Suarez'e karşılık, sahada basmadık yer bırakmayan bir Roma takımı vardı.

Mücadelenin hemen başında gol perdesi Dzeko ile açıldı. Roma henüz 6. dakikada öne geçmişken yaralı Barcelona'nın üzerine gitti ve adeta İspanyol devini 45 dakika boyunca bozguna uğrattı. Ancak İtalyan devi ilk 45 dakikada başka gol bulamadı.

ROMA

TUR CENGİZ İLE GELDİ: Maçın ikinci yarısında, ilk maçta kendi galesine gol atanlar yıldızlaştı. Önce De Rossi 58. dakikada penaltıdan skoru 2-0'a getirdi. 

Maç öncesi sakatlığından dolayı yedek olacağı açıklanan Cengiz için dakikalar gelmişti.  77. dakiakda Patrik Schick çıkarken yerine milli yıldızımız Cengiz Ünder girdi.

Mücadelenin 82. dakikasın Roma korner kazanırken topu başına Cengiz gitti. Cengiz Ünder'in kale önüne ortasına Manolas hareketlendi; ilk maçta kendi kalesine gol atan başka bir Romalı. Manolas'ın kafa vuruşunda top ağlara gitti ve Roma için tur bileti. geldi.

Herkes'in Barcelona'dan rahat bir tur beklediği eşleşmede gülen taraf Kurtlar oldu.

ROMA

İNGİLİZ KAPIŞMASINDA LİVERPOOL GÜLDÜ: Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında 3-0 yenildiği rakibi Liverpool'u Etihad Stadyumu'nda ağırlayan Manchester City, istediğini alamadı.

Mücadeleye iyi başlayan ev sahibi Brezilyalı yıldızı Gabriel Jesus ile 2. dakikada öne geçti.

İlk yarının kalan dakikalarda rakibini iyi kontrol eden Liverpool kalesini gole kapattı. Kırmızılılar ise ender bulduğu ataklardan gol çıkartamadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında futbolseverleri bambaşka bir tablo bekliyordu. Bu kez iyi başlayan ve golü bulan Liverpool oldu.

56. dakikada sahneye çıkan ilk maçın yıldızı Mohamed Salah, skoru eşitledi.

Maçın 77. dakikasında ev sahibi Manchester City'nin fişini çeken Roberto Firmino oldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER