FUTBOL

Başakşehir Arda Turan ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı

MedipolBaşakşehir, Barcelona'dan Arda Turan transferi için anlaşma sağladı. İstanbul ekibi 1,5 yıllığına milli futbolcuyu kiralama konusunda anlaşma sağladı.

Başakşehir Arda Turan ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı - Sayfa 1

MedipolBaşakşehir, Barcelona'dan Arda Turan transferi için anlaşma sağladı. İstanbul ekibi 1,5 yıllığına milli futbolcuyu kiralama konusunda anlaşma sağladı. Arda Turan'ın birkaç gün içinde İstanbul'a gelerek yeni takımına resmi imzayı atması bekleniyor.

Başakşehir Arda Turan ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı - Sayfa 2

İMZA TÖRENİ HAZIRLIĞI Belek'te kamp yapan Medipol Başakşehir, takımın kaldığı otelde imza töreni için ciddi bir hazırlık yapmakta. Otelin bir salonu tören için kulübün logolarıyla süslendi, masa ve sandalyeler törene özel olarak hazırlandı.

Başakşehir Arda Turan ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı - Sayfa 3

AVCI SİNYALİ VERMİŞTİ Teknik Direktör Abdullah Avcı, "Arda ile benim Galatasaray altyapısından beri ilişkimiz var. Ailenin büyük oğlu gibidir. Hayatındaki tüm fikir alışverişlerinde de yanında bulunmuş birisiyim. Yılbaşından önce konuştum. Geleceği ile ilgili kararını verirken tekrardan konuşacağız.

Başakşehir Arda Turan ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı - Sayfa 4

"Ona buranın kapısının açık olduğunu kendisi de biliyor. Ama şu an öyle bir gelişme yok. Neler olacak bilmiyorum. Biz yokmuş gibi hareket ediyoruz. Ama Arda gibi isimlerle herkes çalışmak ister. Bunun kararını kendisi verecek. "