BEŞİKTAŞ

Başakşehir-Beşiktaş maçına yine Gençerler!

Beşiktaşlılar’ın Konyaspor maçında vermediği ofsaytla gecenin kaderini belirleyen Serkan Gençerler’e öfkesi sürüyor.

Başakşehir-Beşiktaş maçına yine Gençerler!

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu ise o ismi unutturmamakta kararlı. Kurul, Kartal’ın pazar günkü Başakşehir maçına öyle bir atama yaptı ki, duyanlar inanamadı: Serkan Gençerler’in kuzeni Koray Gençerler. 

Merkez Hakem Kurulu (MHK), son dönemlerin en çok konuşulan atamalarından birine imzasını attı, Koray Gençerler'i Başakşehir-Beşiktaş maçına verdi... İlk bakışta 'Bunda ne var?' diyebilirsiniz. Ancak Gençerler Beşiktaşlıların bir an önce unutmaya çalıştığı bir soyadı.

Beşiktaş'tan Konyaspor maçının hakemine tepki

Çünkü önceki gece Koray Gençerler'in kuzeni Serkan Gençerler, Kartal'ın Konyaspor'a yenildiği Türkiye Kupası mücadelesine kaldırmadığı ofsayt bayrağıyla damgasını vurmuş,tepkinin merkezi olmuştu.

Başakşehir-Beşiktaş maçına

KARTAL İTİRAZ ETTi

Fanatik'in haberine göre; O kalkmayan ofsayt bayrağının ardından Marcelo direkt kırmızı kartla atılmış, devamındaki firikikte de Konyaspor oyunda 1-1'lik eşitliği ardından da üstünlüğü yakalamıştı. Teknik direktör Şenol Güneş başta olmak üzere Beşiktaş camiasının öfke seli, hatta kırmızı kartın cezasına dair erteleme talebi, MHK'yı fazla etkilemedi!

Beşiktaş Torku Konyaspor maçının özeti ve golleri

Kurul pazar günü Başakşehir'in Beşiktaş'ı ağırlayacağı 90 dakikanın 5 hakeminden biri olarak Serkan Gençerler'in kuzeni Koray Gençerler'i seçti.Kuzen Gençerler, zorlu müsabakada çizgi hakemi olarak görev yapacak.

'YA HATA YAPARSA!'

Bu atamanın ardından sosyal medya kelimenin tam anlamıyla yıkıldı. Sadece Beşiktaş taraftarları değil, herkes 'Başka hakem mi yoktu! Olası bir yanlış kararın altından MHK nasıl kalkar?' yorumlarını yaptı. Merkez Hakem Kurulu'ndan ise bu atamayla ilgili olarak ekstra bir açıklama gelmedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER