BAŞAKŞEHİR

Başakşehir Cengiz Ünder'in transferi için anlaştı

İngiliz ekibi Tottenham, 36 milyon TL karşılığında Başakşehir'de forma giyen Cengiz Ünder'in transferini bitirdi.

Başakşehir Cengiz Ünder'in transferi için anlaştı

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'in sezon başında Altınordu'dan 700 bin Euro'ya transfer ettiği Cengiz Ünder'e, İngiltere Premier Lig'den önemli bir kulüp talip oldu. Hatırlanacağı üzere genç futbolcuyu İngiliz ve İspanyol kulüpleri takibe almıştı.

GÖRÜŞMELER BİTMEK ÜZERE

Radyospor'un haberine göre, 19 yaşındaki Cengiz Ünder, 9 milyon Euro bonservis bedeliyle Tottenham'a transfer oldu. Tottenham ile Başakşehir arasında yapılan görüşmelerin sona gelindiği öğrenildi.

Genç futbolcu Cengiz Ünder için iki kulübün 9 milyon Euro (36 Milyon TL) bonservis bedeli üzerinde anlaştığı iddia edildi.

İngiliz Büyükelçi'den Beşiktaş paylaşımı: Bu da mı tesadüf?

31 MAÇTA 7 GOL 5 ASİST

Cengiz Ünder bu sezon Süper Lig'de 31 maçta forma giydi ve 7 gol atıp 5 asist yaptı. Genç futbolcu ayrıca Türkiye Kupasıve Avrupa Ligi Kupası'nda 10 maçta for giydi 2 gol atıp 3 asist yaptı. Genç futbolcunun kulübü Başakşehir ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık!

İLK KEZ BU SEZON MİLLİ TAKIM FORMASI GİYDİ

Genç futbolcu kariyerinde ilk kez bu sezon A Milli takımda forma giydi. Moldova ve Kosova maçlarında A Milli Takım formasını giyen Cengiz Ünder, Moldova maçında harika bir gole imza attı. Başakşehir'de forma giyen 19 yaşındaki futbolcu attığı bu golle milli takım kariyerindeki ilk golünü de atmış oldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER