BAŞAKŞEHİR

Başakşehir-Club Brugge maçı golleri ve geniş özeti

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Club Brugge'ü 2-0 mağlup eden temsilcimiz Başakşehir, play-off turuna yükseldi.

Başakşehir-Club Brugge maçı golleri ve geniş özeti

Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Belçika'nın Club Brugge takımıyla karşılaştı. Deplasmanda rakibiyle 3-3 berabere kalarak tur için avantaj yakalayan Başakşehir,  ilk yarıya çok iyi başladı.

GOLLER ADEBAYOR VE VİSCA'DAN

Temsilcimiz mücadelenin 7. dakikasında ilk golü buldu. Yeni transferlerden biri olan Clich'nin sol kanattan güzel ortasına uçarak kafa vuruşu yapan Adebayor, Başakşehir'i öne geçirdi.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında da oyunun kontrolünü elinde tutan Başakşehir 34. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Adebayor'un çabasıyla ceza sahasında topla buluşan Visca, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.

DEVLER LİGİ'NE BİR ADIM KALDI

Maçın ilk 45 dakikalık bölümünde skor avantajını yakalayan Başakşehir, ikinci yarıda da topa hakim olan taraftı. Tempoyu düşüren temsilcimiz rakibine gol şansı tanımadı ve karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Mücadeleyi kazanan temsilcimiz Başakşehir, Club Brugge'ü saf dışı bırakarak adını play-off turuna yazdırdı.

BAŞAKŞEHİR AVRUPA'YI GARANTİLEDİ

Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna kalan Başakşehir, bu turdaki rakibini de geçerse tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmış olacak. Turuncu-lacivertli ekibimiz play-off turunda elenmesi durumunda ise yoluna UEFA Avrupa Ligi grup aşamasından devam edecek. 

Böylece Başakşehir, bu sezon Şampiyonlar Ligi ya da UEFA Avrupa Ligi gruplarından birinde mücadele etmeyi garantilemiş oldu.

Başakşehir-Club Brugge maçından kareler

BAŞAKŞEHİR: 2 - 0 :CLUB BRUGGE 

Maç Sonu: Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: Medipol Başakşehir: 2 - Club Brugge: 0

90. dakika: Medipol Başakşehir takımı Gökhan İnler ile GOL fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Gökhan İnler tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

89. dakika: Abdoulaye Diaby için ofsayt bayrağı kalkıyor.

88. dakika: Rakip ceza sahası önünden Hans Vanaken ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. Medipol Başakşehir takımında oyuncu değişikliği; Edin Visca oyundan çıkarken Stefano Napoleoni oyuna giren isim.

86. dakika: Gökhan İnler rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

84. dakika: Club Brugge takımından Jose Izquierdo tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

81. dakika: Kerim Frei şut çekiyor ancak top dışarı çıkıyor.

78. dakika: Medipol Başakşehir takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Eljero Elia çıkıyor ve yerine Kerim Frei oyuna giriyor.

76. dakika: Medipol Başakşehir takımından Edin Visca ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Medipol Başakşehir takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Alexandu Epureanu geçiyor.

75. dakika: Club Brugge takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ethan Horvath. Club Brugge takımında Hans Vanaken faul yapıyor.

74. dakika: Medipol Başakşehir takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Emre Belözoğlu.

73. dakika: Club Brugge takımında Marvelous Nakamba faul yapıyor.

72. dakika: Abdoulaye Diaby için ofsayt bayrağı kalkıyor.

71. dakika: Medipol Başakşehir takımında oyuncu değişikliği; Marcio Mossoro oyundan çıkarken Gökhan İnler oyuna giren isim. Club Brugge takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Ahmed Touba çıkıyor ve yerine Jose Izquierdo oyuna giriyor.

69. dakika: Emre Belözoğlu ile Medipol Başakşehir takımı köşe vuruşu kullanacak. Medipol Başakşehir takımından Emre Belözoğlu ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

66. dakika: Medipol Başakşehir takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Volkan Babacan geçiyor.

65. dakika: Club Brugge takımında Ruud Vormer, sarı kart görüyor.

64. dakika: Club Brugge takımında Ahmed Touba faul yapıyor.

63. dakika: Medipol Başakşehir, Emre Belözoğlu ile orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

62. dakika: Club Brugge takımında Abdoulaye Diaby faul yapıyor.

61. dakika: Eljero Elia tarafından yapılan hareketi hakem tehlikeli hareket olarak değerlendiriyor.

60. dakika: Club Brugge takımında Helibelton Palacios faul yapıyor. Medipol Başakşehir takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Volkan Babacan geçiyor.

58. dakika: Medipol Başakşehir takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Volkan Babacan.

57. dakika: Club Brugge takımında Abdoulaye Diaby faul yapıyor. Ceza sahası içerisinde Club Brugge takımında Abdoulaye Diaby faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Alexandu Epureanu. Medipol Başakşehir takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Volkan Babacan geçiyor.

56. dakika: Club Brugge takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Emmanuel Bonaventure çıkıyor ve yerine Abdoulaye Diaby oyuna giriyor.

55. dakika: Club Brugge takımından Ahmed Touba şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

54. dakika: Mahmut Tekdemir ile Marvelous Nakamba arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Mahmut Tekdemir.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Club Brugge takımı oyuna başlayacak. Club Brugge, Hans Vanaken ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

53. dakika: Ceza sahası içinde sağ çaprazda topla buluşan Marcio Mossoro ofsayta yakalanıyor.

52. dakika: Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktada bulunan Helibelton Palacios için yardımcı hakem ofsaytı işaret ediyor.

50. dakika: Edin Visca için ofsayt bayrağı kalkıyor.

49. dakika: Björn Engels, Emmanuel Adebayor tarafından faulle durdurulduğu için Club Brugge serbest vuruş kullanacak. Club Brugge takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Ethan Horvath geçiyor.

46. dakika: Hakem ikinci yarıyı başlatıyor. Club Brugge takımında oyuncu değişikliği; Lior Refaelov oyundan çıkarken Hans Vanaken oyuna giren isim. Medipol Başakşehir takımından Junior Caiçara tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

Devre Arası: Maçın ilk yarısı 2-0 sonuçlanıyor

45. dakika: Alexandu Epureanu, Jelle Vossen tarafından faulle durdurulduğu için Medipol Başakşehir serbest vuruş kullanacak. Medipol Başakşehir takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Alexandu Epureanu.

44. dakika: Medipol Başakşehir, Emre Belözoğlu ile serbest vuruş kullanacak. Emmanuel Bonaventure - Alexandu Epureanu mücadelesinde hakem, Medipol Başakşehir lehine faul kararı veriyor. Edin Visca tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.

43. dakika: Medipol Başakşehir takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Emre Belözoğlu geçiyor.

42. dakika: Orta yuvarlağa yakın bir noktada Club Brugge takımında Stefano Denswil faul yapıyor. Club Brugge takımında Stefano Denswil hakem Istvan Kovacs tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

41. dakika: Medipol Başakşehir adına şanssız an Edin Visca tarafından yapılan vuruş direkten dönüyor Rakip yarı alanın ortalarında Emmanuel Adebayor topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.

40. dakika: Medipol Başakşehir takımından Emmanuel Adebayor ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

39. dakika: Ofsayt. Edin Visca ceza sahası sağ çaprazında ofsayt durumunda olduğundan hakem oyunu durduruyor.

37. dakika: Medipol Başakşehir takımından Emre Belözoğlu ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

34. dakika: GOL! Edin Visca ile Medipol Başakşehir farkı 2'ye çıkarıyor.

32. dakika: Ruud Vormer ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. Ruud Vormer ile Club Brugge takımı köşe vuruşu kullanacak.

27. dakika: Sol kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan Marvelous Nakamba ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

25. dakika: Club Brugge takımından Stefano Denswil şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

23. dakika: Club Brugge takımında Emmanuel Bonaventure faul yapıyor.

17. dakika: Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Junior Caiçara ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. Emre Belözoğlu ile Emmanuel Bonaventure arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Emre Belözoğlu. Yarı alanın ortalarından Club Brugge takımı oyuna başlayacak. Club Brugge takımının yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Ruud Vormer geçiyor.

14. dakika: Medipol Başakşehir takımında, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Junior Caiçara. Junior Caiçara, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Ahmed Touba tarafından faule maruz kalıyor.

13. dakika: Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruşu Medipol Başakşehir adına Emre Belözoğlu kullanacak. Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Jelle Vossen – Emre Belözoğlu mücadelesinde hakem Istvan Kovacs, Medipol Başakşehir lehine faul kararı veriyor. Mahmut Tekdemir rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

11. dakika: Ruud Vormer ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Club Brugge adına Ruud Vormer kullanacak.

10. dakika: Medipol Başakşehir takımında Junior Caiçara, sarı kart görüyor.

9. dakika: Club Brugge takımından Lior Refaelov sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Medipol Başakşehir takımında Junior Caiçara faul yapıyor.

7. dakika: GOL! Emmanuel Adebayor Medipol Başakşehir takımını öne geçiren golü atıyor.

5. dakika:  Medipol Başakşehir takımında Emmanuel Adebayor faul yapıyor. 

4. dakika: Club Brugge takımında, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Stefano Denswil.

1. dakika: Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor. Club Brugge takımı korner kullanacak.

BAŞAKŞEHİR: Volkan, Caiçara, Attamah, Epureanu, Clichy, Mahmut, Emre, Edin Visca, Mossoro, Elia, Adebayor
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

CLUB BRUGGE: Horvath, Mechele, Engels, Denswil, Palacios, Vormer, Nakamba, Touba, Refaelov, Dennis, Vossen
TEKNİK DİREKTÖR: Ivan Leko

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER