BAŞAKŞEHİR

Başakşehir'den Abdullah Avcı açıklaması

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü futbol şube sorumlusu Mustafa Saral, Abdullah Avcı'nın Galatasaray'a transferiyle ilgili açıklamalar yaptı..

Başakşehir'den Abdullah Avcı açıklaması

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü futbol şube sorumlusu Mustafa Saral, Abdullah Avcı'yla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yanın konuğu olan Saral, "Biz bir sistem takımıyız. Teknik direktörün başarısı. Sistem takımı olunca kalite ön plana çıkıyor. Abdullan Avcı'nın Galatasaray'a transfer olayı sadece haberlerde ibaret böyle bir gerçek söz konusu değil. Bu sene ilk hedefimiz Avrupa'da gruplara kalmak" dedi.

A MİLLİ TAKIM, VOLKAN BABACAN

Galatasaray'da Abdullah Avcı sesleri

Saral, "Biz kulüp olarak herzaman Volkan Babacan'ın yanındayız. O tartışmaları ne kulübe soktuk nede başka bir şekilde dile getirdik. Biz Volkan'ın en üst düzeyde Milli Takım'da oynaması için yardımcı olduk. Burada birinci karar merceği Fatih hocadır. Milli Takım'ın guruplara kalmasına Volkan çok önemli etkendir. Milli formayı temsil ediyor. Bir görev verildi ve o görev layıkıyla yerine getirilmelidir. Volkan'ın geleceği ve Türk futbolu açısından transfer tekliflerini değerlendireceğiz" şeklinde konuştu.

EDIN VISCA

Sevilla'nın gündeminde olan Edin Visca ile ilgili olarak da açıklama yapan Saral, "Visca İspanyol kulüplerinin takibinde. Trabzon ile alakalı bir girişim olmadı" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER