SPOR MEDYASI

Başakşehir’in 18 Mart koreografisi sosyal medyada tepki çekti!

Medipol Başakşehir'in Beşiktaş ile sahasında oynadığı karşılaşma öncesi açılan 18 Mart koreografisi, tepkiyle karşılandı.

Başakşehir’in 18 Mart koreografisi sosyal medyada tepki çekti!

Sosyal medya kullanıcıları, Emre Belözoğlu ve Arda Turan'ın yer aldığı koreografide Atatürk'ün olmamasını sert bir dille eleştirdiler.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında Beşiktaş’ı 1-0 yenerek lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Ancak en az maç kadar, futbolcular sahaya çıktığında açılan koreografi gündeme oturdu.

Türkiye haritası şeklinde açılan Türk Bayrağı’nın üzerine Medipol Başakşehirli oyuncuların asker selamı verdiği koreografide Seyit Onbaşı’nın mermisini kaldırdığı an simgelenirken, koreografinin diğer kısmında ise Çanakkale’de küçük yaşta şehit olmuş askerlere yer verildi. 

Çanakkale

Sosyal medya kullanıcıları, Emre Belözoğlu ve Arda Turan’ın yer aldığı koreografide Atatürk’e yer verilmemesini sert sözlerle eleştirdiler. Yaptıkları paylaşımlarda Mustafa Kemal Atatürk’ün koreografide yer almamasının açıklanamaz olduğunu savunan sosyal medya kullanıcıları, Medipol Başakşehir kulübünü hedef aldı.

Eski Milli kaleci Rüştü Reçber de Atatürk’ün yer almadığı 18 Mart koreografisine tepki gösterdi.

beIN Sports’ta yorumculuk yapan Rüştü Reçber, konu ile ilgili olarak “Koreografi için Başakşehir kulübünü tabii ki kutluyoruz. Atatürk’ün silah arkadaşları var ama ben Atatürk’ü göremedim. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bunu söylemek istedim. Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları dedik, öyle değil mi?” dedi.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

* Başakşehir'in 'Çanakkale Koreografisi'nde Cevat Paşa, Mustafa Kemal Atatürk yok Emre Belözoğlu var. Kaldı ki kullandıkları görseldeki "iki kişinin" Çanakkale Savaşı ile alakası yok. Yazıktır, 18 Mart 1915'i doğru analiz etmek yerine neden onu hamasete boğarız

* Başakşehir’in Çanakkale koreografisinde Emre Belözoğlu var Mustafa Kemal Atatürk yok. 15 temmuz İçin böyle bir şey yapılsa Recep Tayyip Erdoğan’ı Yok sayabilirmisiniz?

* Mustafa Kemal Atatürk'ün Emre Belözoğlu kadar yeri yok mu Çanakkale savaşını anlatan bu Koreografide?

* Başakşehir’in kareografisinde Emre Belözoğlu var Mustafa Kemal ATATÜRK yok 🤔

* Atatürk’ün olmadığı karede Emre Belözoğlu ve Arda Turan var öylemi yazık sanırım devletin parası buna yetti (manidar)

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER