BAŞAKŞEHİR

Başkan açıkladı: Sneijder boşa çıkarsa değerlendiririz

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, oyuncuları Edin Visca ve Cengiz Ünder'in transfer durumu ile G.Saray'dan ayrılması gündemde olan Wesley Sneijder hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan açıkladı: Sneijder boşa çıkarsa değerlendiririz

TRTSpor'a açıklamalarda bulunan Göksel Gümüşdağ, Galatasaray'daki durumu belirsizliğini koruyah Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder ile ilgili olarak, 'Sneijder şu anda Galatasaray'ın futbolcusu. Boşa çıkarsa değerlendiririz" dedi.

Başakşehir geçtiğimiz sezon kupa almadı ama zirvede kalarak iki kupayıda zorladığını belirten Gümüşdağ, 'Bu bakımdan hem Şampiyonlar Lig'i ön elemesi, orada turu geçemezsek UEFA Avrupa Lig'inde mücadele edeceğiz ve Süper Lig ve Türkiye Kupası hedeflerimiz var. Bunları alt alta topladığımız zaman, oyuncu vermek yerine takıma sıkı takviyeler yapma olgusunu taşıyorum."

Galatasaray yönetimi Sneijder'e resti çekti


"VISCA VE CENGİZ ÜNDER'

"Şahsen Cengiz'in bir yıl daha kulüpte kalmasını arzuluyorum. Yeni hedefler peşinde onunda katkısı olacaktır.

Trabzonspor için Muharrem Usta ile görüştük ama Visca'yı vermeyi düşünmediğimizi söyledik. Visca'nın bir problemi yok bizde mutlu. 6.5 milyon euro geçen yıl gelmişti, resmi teklifti. Muharrem Usta'ya da bahsettim altında olmayacağını söyledim. Yanında oyuncu önerdi ama düşüncem olmadığını söyledim, görüşmek istedi ve konuştuk. Cengiz Ünder ve Visca'yı aynı anda satmayız.'

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER