YAZARLAR

Başkan nasıl oy isteyecek?

Başkan nasıl oy isteyecek?

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Konyaspor bu sene süper ligde iyi gitmiyor. Takım taraftarı hiç ama hiç memnun etmiyor. Süper ligde kalma hedefi ile sezona başlayan Konyaspor’un , bu kadar da kötü olacağını kimse tahmin etmemişti. Ziya Doğan takıma bir sistem oturtamadı, kimin oynayıp kimin oynamayacağı bile belli değil. Takımın ideal onbiri bile yok. Onun için her maç sürpriz onbir izlemekten sıkındık. Bu yazımda takımla alakalı teknik konulara girmeyeceğim. Önceliğimiz başka bir konu.

Yeni stadyum…

Deneme

Konyalı hak ettiği stadyuma bir türlü kavuşamadı. Yıllardır projeler gösterildi, değişiklikler yapıldı, Proje ihalesi yapıldı ama bir türlü hiçbir yetkili stadyum ile ilgili bir bilgi vermiyor. Konyalı yine ayakta uyutuluyor. Verilen sözlerin tutulmaması ama her seferinde milleti kandırma çabaları bundan sonra sökmez. Seçimler de yaklaşıyor. Başkan derse , ben stat felan yapmıyorum, Konyaspor taraftarını takmıyorum derse o ayrı. Fakat kedinin fare ile oynadığı gibi bizimle daha fazla oynama çalışmasın. Artık Yeter!!!

Sayın Başkan,

Deneme

Bu taraftarı yıllardır kandırdınız. Seçim zamanı gelip stadyum sözü veriyorsunuz fakat şehrimizde bile size ulaşamıyoruz. Ben sizi seçim meydanlarının haricinde hiç görmedim. Bundan sonra boş cekete oy veren halkımız yok. Bunu sakın ama sakın unutmayın. Ben Başbakanımızdan kulaklarımla duydum, Tahir Başkan bu şehre yakışır bir stad yapılsın dedi. Siz, Başbakanın talimatını bile yerine getirmiyorsunuz. Ne büyük cesaret be! Size oy veren yüzde 70 vatandaş, Kayseri gibi bir stadı hak etmiyor mu? Yüzde kaç ile seçildiğinizi bir tarafa bırakın, Konya halkı bunu hak ediyor.

Deneme

Belediyecilik stadyumdan ibaret değil. Fakat bu stadyum işi çok uzadı. http://www.konyastadyumistiyor.com/ adresinden sesinizi duyurarak stadyum için kampanya başlatan taraftar gruplarına sizde destek olabilirsiniz. Bu kampanyayı bende sonuna kadar destekliyorum. Konya halkı ve Konyaspor taraftarı iyi bir stadı hak ediyor. Hep diyoruz ya, seyirci yok, kimsenin sesi çıkmıyor diye.

Allah aşkına bu statta kimin sesi ne kadar duyuluyor?

Futbolcuların numaralarını bile seçemiyoruz.

Direklerden sahanın bazı kısımlarını sürekli olarak göremiyoruz.

Taraftar Kombineli olmasına rağmen koltuğuna rakip taraftara yakın diye oturtulmuyor. Arada teller ve gerekli mesafe olmasına rağmen 3 bloklu yeni yeşil tribününde Kapalı tarafındaki blok haricinde diğer iki bloğa tedbir amaçlı oturmuyorlar. Sonra ene oluyor? Kavga gürültü eksik değil. Çünkü kombine alanlar yerlerine oturamıyorlar.

Artık zamanı geldi ve geçiyor. Bu şehrin bir an önce stadına kavuşması gerekiyor. Konyaspor taraftarının uykudan uyanması ve her maç stadyum isteğini farklı dillerde anlatması gerekiyor. Ağlamayan bebeğe mama vermezler. Şimdi ağlama zamanı…

Yorumlar
TREND HABERLER