YEREL HABER

Başkan Öz'den minik satrançcılara madalya

2015 İstanbul Küçükler İl Birinciliği Turnuvası, Kartal Grubu ile başladı.

Başkan Öz'den minik satrançcılara madalya
Kartal Belediyespor ve Satranç Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği 2015 İstanbul Küçükler İl Birinciliği Turnuvası, Kartal Grubu ile başladı.

Kartal İ.T.O. Spor Salonunda gerçekleşen turnuvaya; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Apaydın Kartal Belediyespor Başkanı ve Meclis üyesi Halil Şener, Meclis üyeleri Yücel Süslü ile Yılmaz Tuncer katıldı.

Turnuvanın son günü miniklerle sohbet eden Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, dereceye giren çocuklara, madalyalarını vererek kitap hediye etti.    
 
  
"Satranç oynayan çocuklar kötülüğü ayırt edebilir"

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz yaptığı konuşmada; satrancın stratejik düşünme, bireysel karar alma ve sorgulama yeteneklerini geliştirmedeki önemine değinerek, "Şampiyonlarımızı kutluyorum. Şampiyonları yetiştiren hocalarımızı ve ailelerini kutluyorum. Aileler, çocukların iyi yetişmesine büyük katkıda bulunuyorlar. Tüm belediye ailesi olarak, çocuklarımızın ve Kartallıların yanındayız. Satranç oynayan ve satranç kafası taşıyan çocuklar, kötülüğü ayırt edebilecek düzeydedir. Kartal Belediye Başkanı olarak desteğimi her daim devam ettireceğim. Kartal'a sahip çıkalım ve çocuklarımıza kent bilincini aşılayalım. Kentin yarattığı değerlere sahip çıkalım. Nereli olduğumuz önemli değil, bizler Kartallıyız ve Kartal'ı Seviyoruz." dedi.

4 grupta yapılan şampiyona; Kartal Grubu, Ümraniye Grubu, Güngören Grubu ve Beylikdüzü Grubu olarak ayrılıyor.Kategorilerinde ilk 10 sırada yer alacak sporcular, 29-30 Ekim tarihinde Bahçelievler'de gerçekleştirilecek olan 2015 İstanbul Küçükler İl Birinciliği Finali'nde oynamaya hak kazanacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER