BURSASPOR

Batalla kafasını konuşturuyor

Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, kısa boyuna rağmen Süper Lig'in dev santraforlarına 'kafa' tutuyor!

Batalla kafasını konuşturuyor

Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, Spor Toto Süper Lig'de 4 haftada 3 gol atma başarısını gösterirken, bunların tamamını kafa vuruşlarıyla gerçekleştirdi.

Yeşil-beyazlı taraftarların gönlünde ayrı bir yer edinen, adına marşlar ve tezahüratlar bestelenen Batalla, tribünlerin bu ilgisine başarılı futbolu ve attığı gollerle karşılık veriyor.

Oyun kurucu orta saha ve forvet arkası oynayan tecrübeli futbolcu, yaptığı asistlerin yanı sıra attığı kritik gollerle de takımının puanlar almasına katkı sağlıyor.

Her iki ayağını da iyi kullanabilen Batalla, bu sezon geride kalan 4 maçta rakip fileleri 3 kez havalandırırken, bu gollerin tamamını, 1,70 metrelik boyuna rağmen rakip filelere kafa vuruşlarıyla gönderdi.

Spor Toto Süper Lig'in açılış maçında Bursaspor'un deplasmanda Adanaspor ile oynadığı ve 2-1 kazandığı maçta takımına 3 puanı getiren golü kafayla atan Batalla, bir sonraki hafta içerde oynanan ve yeşil-beyazlı takımın 2-0 yenildiği karşılaşmada ise suskun kaldı.
Ligin 3. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda oynanan maçta da sahneye çıkan kaptan Batalla, 32. dakikada yine kafa golüyle takımını öne geçirdi ve 3 puanı getiren isim oldu.

Bursaspor'da 3 puan mutluluğu

Yeşil-beyazlı takımın dün Kayserispor ile oynadığı maçta da oyunu iyi kuran, attığı pas ve asistlerle sahanın en iyileri arasına giren Arjantinli yıldız, Bursaspor 1-0 yenik durumdayken, 45+2. dakikada yine bir şık bir kafa golüne imza attı ve takımının devre arasına beraberlikle girmesini sağladı.

Batalla, kısa boyuna rağmen, bu sezonki tüm gollerini kafayla atarak, ligdeki pivot santrforlara da adeta meydan okuyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER