1.LİG

Batuhan atıyor Şanlıurfaspor kazanıyor

Şanlıurfaspor, ligde ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında üst üste aldığı iyi sonuçlarla sezonun ilk haftalarındaki kötü performansını unutturdu.

Batuhan atıyor Şanlıurfaspor kazanıyor

Sezon başında ardı ardına aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzen sarı-yeşilli ekip, son haftalarda yakaladığı performans grafiğiyle taraftarını sevindiriyor.

Ziraat Türkiye Kupasında A Grubunda Spor Toto 2. Lig ekibi Kırklarelispor'u 4-0, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'u ise 3-0 yenerek averajla lider olan Şanlıurfaspor, 21 Aralık Çarşamba günü ise kendisiyle aynı puana sahip olan ikinci sıradaki Osmanlıspor'a konuk olacak.

Kupada yakaladığı iyi performansı lige de yansıtmayı başaran Şanlıurfa temsilcisi, 13. hafta sahasında ağırladığı Altınordu'yu 3-0 yenerken ardından Balıkesirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıktan sonra dün de haftaya lider giren Boluspor'u seyircisinin önünde 4-0 mağlup etti.

Batuhan atınca kazanıyor

Bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen sarı-yeşilli ekibin 25 yaşındaki forveti Batuhan Karadeniz, takımın en dikkat çeken futbolcularının başında geliyor.

Şanlıurfaspor, oynadığı son 5 maçta 5 gol atan Karadeniz'in gol attığı müsabakaları kazandı.

Öte yandan takımın galibiyetlerine Fevzi Özkan 3, Abdulaziz Solmaz ise 2 gol ile katkı sundu.

"Umutluyuz"

Kulüp başkanı İsmail Bağıban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın son dönemde yakaladığı performansın camiayı sevince boğduğunu söyledi.

Futbolcuların ligde ve kupada üst düzey bir futbol sergilediğini ifade eden Bağıban, "Yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz. Gerçekten alınan 2 galibiyet bir anda takımı üst sıralara taşıdı. İlk yarıyı kayıpsız atlatmayı hedefliyoruz. Futbolcularımızın bu potansiyelinin ve gücünün farkındayız. Aldığımız güzel skorlar gelecek haftalara daha umutlu bakmamıza vesile oldu. Oyuncularımıza ve taraftarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER