SPOR MAGAZİN

Bayan Topal'dan örnek davranış

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal öncülüğünde düzenlenen kampanya ile alınan 5 diyaliz makinesi, Türk Böbrek Vakfı'na (TBV) bağışlandı.

Bayan Topal'dan örnek davranış
Aynı zamanda TBV Mütevelli Heyeti Üyesi olan Selda Topal'ın çıkardığı ''İsimsiz'' adlı şiir kitabı ile başlatılan ve futbol camiasının da destek verdiği kampanya ile 5 diyaliz makinesi alındı.

TBV Konferans Salonu'nda düzenlenen makinelerin teslim törenine, TBV Başkanı Timur Erk, Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sarı-lacivertli futbolcu Mehmet Topal ve eşi Selda Topal, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski başkanlarından merhum Hasan Doğan'ın eşi Aysel Doğan, ASL hastalığı sonucu hayatını kaybeden eski milli futbolcu Sedat Balkanlı'ın eşi Şükran Balkanlı, Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Lefter Küçükandonyadis'in torunu Özlem Katmer katıldı.

Selda Topal, törende yaptığı konuşmada kampanyaya destek veren herkese teşekkürlerini sundu. Mehmet Topal ise makinelerin birçok hastaya umut ışığı olacağını belirterek, kampanya başlatan eşiyle gurur duyduğunu ifade etti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın aldığı kitapların bağışı karşılığında alınan makineye Lefter Küçükandonyadis, Fenerbahçeli futbolcuların bağışları ile alınan makineye de Sedat Balkanlı, diğer makinelere ise TFF eski başkanlarından Hasan Doğan, Galatasaray'ın efsane futbolcularından Metin Oktay ve ''Baba Hakkı'' lakaplı Beşiktaşlı oyuncu Hakkı Yeten'in adları verildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER