DİĞER HABERLER

Bayer Leverkusen'in yeni hocası Tayfun Korkut oldu

Roger Schmidt'le yolları ayıran Bayer Leverkusen, sezon sonuna kadar Türk teknik adam Tayfun Korkut'u takımın başına getirdi.

Bayer Leverkusen'in yeni hocası Tayfun Korkut oldu

Kadrosunda Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak gibi milli futbolcuları bulunduran Alman ekibi Bayer Leverkusen, Roger Schmidt'ten boşalan teknik direktörlük koltuğunu Türk teknik adam Tayfun Korkut'la doldurdu.

SEZON SONUNA KADAR ANLAŞILDI

Alman Kicjer dergisi ve Bild Gazetesi'ne göre Bayer Leverkusen, Tayfun Korkut ile sezon sonuna kadar anlaştı.

DAHA ÖNCE DE ALMAN EKİBİ ÇALIŞTIRDI

Türk teknik adam, 2009 yılında Bundesliga ekiplerinden 1899 Hoffenheim'ın U-17 takımını çalıştırdı. Daha sonra Almanya'nın Köln kentindeki Hennes Weisweiler Akademisi'nde 57. UEFA Pro Lisans Kursuna katıldı ve teknik direktörlük diploması kazandı. 2011 yılından beri VfB Stuttgart U-19 takımını çalıştırdı.

Tayfun Korkut

İKİNCİ TÜRK TEKNİK DİREKTÖR OLDU

Korkut bir dönem millî takım yardımcı antrenörlüğünü yapmıştır. Tayfun Korkut 2013 yılının son günlerinde Hannover 96 ile anlaşarak Bundesliga'da görev alan ikinci Türk teknik direktör olma başarısını gösterdi.

Korkut, 15.06.2016 tarihinde Almanya 2. Futbol Ligi takımlarından 1.FC Kaiserslautern internet sitesi üzerinden yapılan açıklama ile 2018 yılına kadar sözleşme imzalandığı duyuruldu. Tayfun Korkut'un buradaki macerası ise 18 maç sürdü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER