BEŞİKTAŞ

Bayern Münih hocası Beşiktaşlıları kızdırdı

Beşiktaş maçının 4-0'a gelmesinden sonra oyuna Ribery'yi alan Bayern Münih Teknik Direktörü Heynckes'e siyah-beyazlı taraftarlar tepki gösterdi: Hitleri de al oyuna.

Bayern Münih hocası Beşiktaşlıları kızdırdı

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş'ın Almanya'da Bayern Münih'e 5-0 mağlup olduğu maçın ardından en çok konuşulan isim bir dönem Türkiye'de Galatasaray forması da giyen Ribery oldu.

4-0'A RAĞMEN DURMADILAR : Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan ve teknik direktör Jupp Heynckes tarafından ilk 11'e alınmayan Ribery sahaya girmek için 81 dakika bekledi. 43, 52, 66 ve 79.dakikalarda bulduğu gollerle skoru 4-0 yapan Bayern Münih'te bu skora rağmen Ribery'nin de oyuna ekstra güç olarak alınması siyah beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

Benfica'dan Beşiktaş'a Talisca için son teklif!

BEŞİKTAŞLILARI KIZDIRDI : Sözcü'nün haberine göre; Bir gol atan Coman'ın yerine 81.dakikada oyuna dahil olan Ribery, Beşiktaş taraftarlarının en çok konuştuğu isim oldu. Fransız yıldız oyuna alındıktan sonra bir gol daha bularak maçı 5-0'a getiren Alman ekibinde teknik direktör Jupp Heynckes'e sosyal medyadan tepki yağdı.

Alman basınında Beşiktaş yorumları

Yapılan yorumlardan bazıları şu şekilde:

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER