BEŞİKTAŞ

Beşiktaş ile Bayern Münih Twitter'da kapıştı! Cevaplar havada uçuştu

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 Turu'nda temsilcimiz Beşiktaş ile eşleşen Alman ekibi Bayern Münih sosyal medya hesaplarından Türkçe paylaşımda bulundu.

Beşiktaş ile Bayern Münih Twitter'da kapıştı! Cevaplar havada uçuştu

Şampiyonlar Ligi'nde eşleşen Beşiktaş ile Alman devi Bayern Münih arasındaki ilk kapışma sosyal medyada yaşandı. Bayern ile Beşiktaş resmi hesaplarındaki kapışma kıran kırana sürüyor...

Kura çekiminin hemen ardından Bayern Münih'in resmi twitter hesabından  önce Beşiktaş'ın twitter hesabına "Merhaba Beşiktaş" şeklinde bir mention yapıldı.

Bayern hesabı hemen ardından Beşiktaş'ın sezon başında yeni transferlerini duyurduğu 'Come To Beşiktaş' videolarına da göndermede bulunan Bayern Münih, "We are coming to Beşiktaş" (Beşiktaş'a geliyoruz) diyerek golcü futbolcu Lewandovski'nin fotoğrafını paylaştı. Görselde 'Bam Bam Bam' yazıları yer aldı. 

BEŞİKTAŞ'TAN JET CEVAP...

Siyah beyazlılar da Bayern Münih'in paylaşımlarının ardından resmi Twitter hesabından "Vodafone Park, Bayern'e 'Come to Beşiktaş' demekten mutlu olacak. İyi olan kazansın."paylaşımı yaptı. 

Beşiktaş, bunan ardından bir paylaşımda daha bulundu ve "Bizi Werner'e sorun" paylaşım ile rakibine göndermede bulundu. Leipzig'in golcüsü Timo Werner, gruptaki ilk maçta, Vodafone Park'taki seyircinin yaptığı tezahürat sonrası kulaklarında rahatsızlık hissederek oyundan çıkmıştı.


Bayern Münih ise Werner paylaşımı sonrası Beşiktaş'a bir göndermede daha bulundu ve şöyle cevap verdi; "Merak etmeyin çok ses getireceğiz."

Bayern Münih'ten büyük gaf

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER