DİĞER HABERLER

Bayraktar Trabzon'a sahip çıktı

Trabzonspor taraftarı olan Erdoğan Bayraktar, Fenerbahçeliler'in tepkielriyle ilgili olarak çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Bayraktar Trabzon'a sahip çıktı
Trabzonspor taraftarı olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Fenerbahçeliler'in tepkielriyle ilgili olarak çok konuşulacak açıklamalar yaptı. 
 
İşte Erdoğan Bayraktar'ın, 61saat.com'dan Ali Savaş'a yaptığı açıklamalar;

"Beni F.Bahçeliler özel bir ekip ile takip ettiriyormuş. Pot kırayım diye. Gülüyorum. Ne pot kıracağım ben siyasetçi değilim ki, ne düşünüyorsam onu söylüyorum.

HİÇ UMRUMDA DEĞİL

Trabzonluyum, onu diyorum ne yapacağım Fenerliler kızıyor diye Trabzonspor'a yardımcı mı olmayacağım. Trabzonspor için yaptıklarım ve konuşmalarım takip ediliyormuş. Gülüyorum. Hiç umurumda değil. Geçenlerde 'Trabzonspor şampiyon olmalı' dedim, F.Bahçeliler kızmış, geldi bana haberi. Kızsınlar F.Bahçe Avrupa Ligi'nde başarılı olduğunda çok sevinirim. Muharrem Usta'yı tanıyordum onun başkan olmasını istedim. Diğer adayları tanımıyordum. Ama İbrahim Bey başkan oldu, bana geldi 3 kez uzun uzun görüştüm. Samimi biri üstelik de Trabzonspor Başkanı.

BAŞKANIN EZİLMESİNE İZİN VERMEM!..

Ben kim başkan olursa olsun ona yardımcı olmak konumundayım. Baktım, İbrahim Bey'i rahat çalıştırmayacaklar. Bu ayıp dedim iki defa daha fazladan sahiplendim. İbrahim Bey'in Nuri Albayrak gibi ezilmesine ezdirilmesine izin vermem. Trabzonspor'un seçilen başkanı bizim başkanımızdır. Hiçbir olumsuzluğa izin vermem. Nuri Albayrak gibi ezdirmeyeceğim. Nuri Bey'e yapılan haksızlığın İbrahim Bey'e yapılmasına izin vermeyeceğim."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER