MİLLİ TAKIM

Bedava hocayla mucize gerçekleşti

Slutsky yönetiminde Rus Milli takımı 4'te 4 yaparak Euro 2016 vizesini aldı.

Bedava hocayla mucize gerçekleşti

Fabio Capello ile yollarını ayıran Rusya, ücretsiz olarak teknik direktörlüğe gelen Leonid Slutsky ile 4'te 4 yapıp finallere kaldı. 

Euro 2016 Elemeleri G Grubu'nda Rusya ile Karadağ karşı karşıya geldi. Rusya ilk yarıda Kuzmin ve Kokorin (pen) ile bulduğu gollerle müsabakayı 2-0 kazanarak 2016 Avrupa Şampiyonası'na doğrudan katılmayı başardı.

KARADAĞ TEK POZİSYON ÜRETTİ 

Türkiye İzlanda maçı son dakika dakika canlı anlatımıTürkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi şifresiz kanalda?, Türkiye İzlanda maçı 13 Ekim Salı günü Torku Konya Arena Stadı'nda oynanacak. Saat 21.45'teki maç Show TV'den şifresiz olarak yayınlanacak.

90 dakika boyunca oyunun kontrolünü elinde bulunduran Rusya ilk yarıyı 33'te Kuzmin ve 37'de Kokorin (pen) ile bulduğu gollerle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda biraz daha kontrollü oynayan Rusya bulduğu pozisyonlarda son vuruşlarda başarılı olamadı. Karadağ ise karşılaşma boyunca sadece duran toptan 1 pozisyon üretebildi. 

SLUTSKY iLE 4'TE 4 YAPTILAR

Fabio Capello ile yollarını ayıran Rusya, CSKA Moskova'nın hocası Leonid Slutsky'nin hocasını ücretsiz olarak gruptaki son 4 maçta takımını başına geçirdi. Slutsky yönetiminde Rus Milli takımı 4'te 4 yaparak Euro 2016 vizesini aldı. Yıllık 7 milyon Euro maaş alan Fabio Capello ise 6 maçta sadece 2 galibiyet (1'i hükmen) alabilmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER