GALATASARAY

Belhanda’nın kontratındaki sır ortaya çıktı!

Geçen sezon başında 4 yıllık kontrata imza atan Younes Belhanda için Dinamo Kiev'e 8 milyon Euro bonservis bedeli ayrıca Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılımlarda toplam 2 milyon Euro bonus ödeneceğini kamuoyuna açıklayan G.Saray'da sır gibi saklanan bir 'detay' ortaya çıktı.

Belhanda’nın kontratındaki sır ortaya çıktı!

Buna göre, Faslı yıldızın transferinde yapılan pazarlıkta bu rakamların yanı sıra oyuncunun bir başka kulübe satılması halinde Ukrayna kulübüne 2 milyon Euro daha ödenmesinin kabul edildiği öğrenildi.

Eski yönetimin imza attığı anlaşma aylar sonra gün yüzüne çıkarken, bu ek maddenin KAP'a yapılan bildirimde yer almaması dikkat çekti.

GERÇEK BONSERVİSİ 12 MİLYON EURO : Galatasaray'ın Belhanda'yı hangi rakama satarsa satsın Ukrayna ekibine 2 milyon Euro ödeyecek olması, verilen bonservis rakamının da toplamda açıklandığı gibi 10 değil 12 milyon Euro'yu bulduğu gerçeğini gözler önüne serdi.

Galatasaray için flaş transfer iddiası: Isaac Kiese Thelin

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katıldığı için Kiev'e 500 bin Euro bonus ödeyecek. Sezon başına 3 milyon 350 bin Euro garanti ücret alan Belhanda ise Galatasaray ile yaptığı anlaşma gereği 545 bin Euro da bonusun sahibi oldu ve geçen sezon toplam 3 milyon 895 bin Euro kazandı.

Yorumlar
TREND HABERLER