SÜPER LİG

Benfica'dan Beşiktaş'a Talisca için son teklif!

Talisca’nın bonservisini elinde bulunduran Portekiz temsilcisi, peşinat+bir sonraki satıştan yüzdeleri farklı yeni bir teklif sundu

Benfica'dan Beşiktaş'a Talisca için son teklif!

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Anderson Talisca'yı elinde tutamayacağını anlayan Benfica yönetiminden sürpriz bir teklif geldi.

Beşiktaş'la temas kuran Portekizliler, hiç bonservis almadan sambacıyı kaybetmektense mümkün olduğu kadar yüksek bir bonservis bedeli kazanmak için siyah-beyazlı yöneticileri Lizbon'a davet etti. Benfica'nın Beşiktaş'a bir teklif hazırladığı, bu teklifte en dikkat çekici noktanın ise Talisca'nın bir sonraki satışından pay istemesi oldu.

Beşiktaş'ta sinirler gerildi! Caner ve Güneş...


İşte Benfica'nın teklifleri:
20 milyon euro bonservis bedeli +%10 bir sonraki satış hakkı.
18-20 milyon euro bonservis bedeli + %15 bir sonraki satış hakkı.
16-18 milyon euro bonservis bedeli + %20 bir sonraki satış hakkı.
14-16 milyon euro bonservis bedeli + %25 bir sonraki satış hakkı.
12-14 milyon euro bonservis bedeli + %30 bir sonraki satış hakkı.

Bayern Münih-Beşiktaş maçı golleri ve geniş özeti


Kıran kırana pazarlık : BEŞİKTAŞ'ın şu andaki er formda oyuncusu Talisca. Brezilyalı yıldız ikinci yarıya muhteşem başlayarak 4 maçta 6 gol kaydetti. 24 yaşındaki yıldızın sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona eriyor ve Benfica'ya geri dönecek. Beşiktaş'ın da mayıs ayının sonuna kadar 20 milyon euroluk bir opsiyonu var ancak bu parayı ödemek istemiyor. Başkan Fikret Orman'ın, 2013'te Bahia'nın altyapısından çıkan ve 4.75 milyon euroya Benfica'ya transfer olan Talisca için Portekiz ekibiyle kıran kırana bir pazarlık yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yorumlar
TREND HABERLER