FENERBAHÇE

Beraat kararı sosyal medyayı salladı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın tüm suçlardan beraat etmesi sosyal medyada yankı buldu.

Beraat kararı sosyal medyayı salladı

Futbolda "Şike davası"nda mahkemenin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın tüm suçlardan beraat etmesine karar vermesi sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

Sabah saatlerinden itibaren duruşmadan beraat kararı çıkmasını bekleyen taraftarlar sosyal medyada başta Twitter olmak üzere, Facebook ve İnstagram'da konu hakkında birçok paylaşımda bulundu. Yapılan bu paylaşımların on binlerce yorum ve beğeni aldığı görüldü.

Twitter

Mikroblog sitesi Twitter'da açılan "FenerbahçeninZaferGünü" başlığı hakkında 110 binden fazla yorum yapılırken tweetler 60 binden fazla retweet edildi.

Konu başlığının dün sabah saatlerinde açılarak saat 12.50'de Twitter Türkiye gündeminde en çok konuşulan konuların yer aldığı "Trend Topic (TT)" listesine 5. sıradan giriş yaptığı görüldü. Başlık saat 14.15'te listede 1. sıraya yerleşerek saat 22.50'ye kadar zirvedeki yerini korudu.

Ayrıca başlığın saat 20.00'de Dünya TT listesine de girdiği görülürken konu başlığı bu listede de 4. sıraya kadar yükselmeyi başardı.

Facebook

Beraat kararının açıklanmasının hemen ardından Fenerbahçe'nin resmi Facebook hesabındaki kapak fotoğrafı güncellendi. Aziz Yıldırım'ın Türk bayrağı ve Fenerbahçe bayrağını tutarken çekilmiş bir fotoğrafının bulunduğu paylaşım, 90 binin üzerinde beğeni alırken 7 binden fazla kez de kullanıcılar tarafından paylaşıldı.



Instagram

Sosyal medya kullanıcıları arasında son dönemde oldukça popüler hale gelen fotoğraf paylaşma platformu olan Instagram'da da Fenerbahçe'nin resmi Facebook hesabında paylaşılan fotoğrafın aynısı yer aldı.

Bu gönderi de ise kullanıcılardan 97 binin üzerinde beğeni aldı. Fotoğraf hakkında 2 binden fazla yorum yapıldı.

Yorumlar
TREND HABERLER