BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Anderson Talisca'yı da milli yapıyor

Beşiktaş’taki performansıyla milli takıma çağırılan Mario Gomez’in ardından, şimdi de Anderson Talisca aynı yolda emin adımlarla ilerliyor.

Beşiktaş Anderson Talisca'yı da milli yapıyor

Beşiktaş formasını giyen yabancı futbolcular, gösterdikleri performansları sayesinde ülkelerinin milli takımına gitmeye hak kazanıyor.

En son Mario Gomez, geçen sezon ortaya koyduğu etkili futbolu sayesinde yeniden Alman Milli Takımı'na çağırıldı, bununla da kalmadı. Euro 2016'da boy gösterdi.

TALİSCA BENFİCA'YA GOL ATTI MİLLİ TAKIMA GÖZ KIRPTI

Siyah-beyazlılarda şimdi de yeni transfer Anderson Talisca aynı yolda emin adımlarla ilerliyor. Benfica'ya attığı golle Portekiz'de bir numaralı gündem maddesi haline gelen Anderson Talisca için bir sürpriz de Brezilya'dan geldi.

Brezilya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Tite'nin Ekim başında oynanacak Bolivya ve Venezeula maçları için Talisca'yı da düşündüğü iddia edildi.

RENATO AUGUSTO GİDECEK TALİSCA GELECEK

Ülke puanına en çok katkı yapan takımlar

Sport TV'de yayımlanan Şampiyonlar Ligi programında Benfica-Beşiktaş maçından sonra yapılan değerlendirmede Talisca'nın Çin'de forma giyen Renato Augusto'nun formasını tehdit ettiği iddia edildi.

Daha önce milli takıma davet edilmesine rağmen forma giymeyen Talisca'nın bu formuyla Augusto'dan daha fazla formayı hak ettiği belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER