BEŞİKTAŞ

Beşiktaş-Antalyaspor maçı golleri ve geniş özeti

Son şampiyon Beşiktaş, Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti.

Beşiktaş-Antalyaspor maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş evinde Antalyaspor'u konuk etti.

PEPE İLK GOLÜNÜ ATTI

Beşiktaş'ın Konyaspor'la oynadığı Süper Kupa finalinde çıkan olaylardan dolayı seyircisiz oynama cezası almasıyla, siyah-beyazlı ekibin taraftarları maçtaki yerlerini alamadı.

Mücadelenin ilk 45 dakikalık bölümü düşük tempoda geçerken, maç sakatlıklar yüzünden sık sık durdu. Karşılaşmanın ilk devresindeki tek gol ise Beşiktaş'ın yeni transferi Pepe'den geldi.

Caner'in serbest vuruştan kestiği topta Pepe, arka direkte yaptığı kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. İlk yarının uzatma bölümünde gelen bu golle siyah-beyazlılar soyunma odasına 1-0 önde gitti.

CENK TOSUN PENALTIDAN ATTI

Maçın 64. dakikasında Beşiktaş farkı 2'ye çıkardı. Antalyaspor savunmasının arkasına atılan topta Cenk Tosun ceza sahasında yerde kaldı ve hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi.

Cenk kendi kazandırdığı penaltıda topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-0'a getirdi.

BEŞİKTAŞ 3 PUANLA BAŞLADI

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Beşiktaş, Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla siyah-beyazlılar sezona 3 puanla başladı.

Beşiktaş Antalyaspor maçı fotoğrafları

BEŞİKTAŞ: 2 - 0 :ANTALYASPOR

Maç Sonu:  Ve hakem maçın son düdüğünü çalıyor.

90+4. dakika: Dusko Tosic topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Antalyaspor atağında Samuel Eto'o ofsayta düşüyor.

90+3. dakika: Dusko Tosic topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Antalyaspor takımı oyuncusu rakip ceza sahasına uzun bir taç atışı kullanıyor.

90+1. dakika: Antalyaspor takımından Zeki Yıldırım, Atiba Hutchinson ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Beşiktaş takımından Andreas Beck, Sakıb Aytaç ile mücadele ederken rakibine tehlikeli bir müdahalede bulunuyor. Andreas Beck için sarı kart çıktı. Antalyaspor atağında Celustka ofsayta düşüyor. Maçın dördüncü hakemi uzatma oynanacağını gösterdi.

90. dakika: Samuel Eto'o çok önemli bir gol pozisyonu yakalıyor, ancak oyuncunun vuruşunu kaleci çeliyor!

89. dakika: Antalyaspor takımından Charles, Alvaro Negredo ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Antalyaspor takımından Zeki Yıldırım, Anderson Talisca ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

87. dakika: Taktik bir değişiklik; Cenk Tosun oyundan çıkıyor ve yerine Alvaro Negredo oyuna dahil oluyor. Necip Uysal topa elle müdahale ediyor.

86. dakika: Aydın Karabulut serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor. Tolgay Arslan topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Beşiktaş rakip sahada taç atışını kullanıyor. Antalyaspor rakip sahada taç atışını kullanıyor.

85. dakika: Beşiktaş kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Beşiktaş takımından Pepe, Aydın Karabulut ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

84. dakika: Beşiktaş takımından Tolgay Arslan, Samuel Eto'o ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.
 Celustka orta yapıyor. Caner Erkin topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Diego Angelo ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor.

83. dakika: Taktik bir değişiklik; Ricardo Quaresma oyundan çıkıyor ve yerine Necip Uysal oyuna dahil oluyor. Ryan Babel orta yapıyor. Atiba Hutchinson voleyle kaleyi buluyor, ancak kaleci kurtarıyor

82. dakika: Beşiktaş takımından Tolgay Arslan, Charles ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Aydın Karabulut tarafından çekilen şut rakip oyuncudan döndü.

81. dakika: Antalyaspor atağında Celustka ortayı yapıyor ancak etkili olamıyor. Beşiktaş kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Antalyaspor rakip sahada taç atışını kullanıyor.

80. dakika: Diego Angelo serbest vuruşu kullanıyor, ancak rakip oyuncudan geri dönüyor.

79. dakika: Her iki takımda rakibi üzerinde baskı kuramadı ve oyunun temposunu iyice düşürdü. Beşiktaş takımından Tolgay Arslan, Charles ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Taktik bir değişiklik; Moestafa El Kabir oyundan çıkıyor ve yerine Emre Güral oyuna dahil oluyor.

76. dakika: Antalyaspor takımı oyuncusu rakip ceza sahasına uzun bir taç atışı kullanıyor. Fabri çıkıyor ve topa hakim oluyor.

75. dakika: Ricardo Quaresma ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor.

74. dakika: Anderson Talisca çok önemli bir gol pozisyonu yakalıyor, ancak golü kaçırmayı başarıyor! Taktik bir değişiklik; Oğuzhan Özyakup oyundan çıkıyor ve yerine Tolgay Arslan oyuna dahil oluyor. 

73. dakika: Samuel Eto'o ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor. Beşiktaş kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

72. dakika: Caner Erkin orta yapıyor. Diego Angelo topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

71. dakika: Antalyaspor takımından Salih Dursun şutunu çekiyor, ancak top dışarı gidiyor. Beşiktaş kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Atiba Hutchinson topa elle müdahale ediyor.

70. dakika: Aydın Karabulut serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor. Pepe topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

69. dakika: Antalyaspor rakip sahada taç atışını kullanıyor. Beşiktaş takımından Caner Erkin, Maicon ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

68. dakika: Ricardo Quaresma serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor. Ruud Boffin topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Beşiktaş atağında Ryan Babel ortayı yapıyor ancak etkili olamıyor.

67. dakika: Caner Erkin, Diego Angelo tarafından çok sert bir faule maruz kaldı.

65. dakika: Beşiktaş takımından Caner Erkin, Maicon ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

64. dakika: PENALTI! - Cenk Tosun, Diego Angelo tarafından ceza sahasında iken düşürüldü. GOL - Beşiktaş takımından Cenk Tosun penaltı noktasından topu ağlara gönderiyor.

63. dakika: Oğuzhan Özyakup orta yapıyor. Sakıb Aytaç topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

62. dakika: Taktik bir değişiklik; Danilo oyundan çıkıyor ve yerine Aydın Karabulut oyuna dahil oluyor. 

61. dakika: Antalyaspor takımından Maicon, Ryan Babel ile yaptığı mücadele sırasında rakibini çekiyor.

60. dakika: Beşiktaş rakip sahada taç atışını kullanıyor.

59. dakika: Andreas Beck topu kornere göndererek uzaklaştırıyor. Antalyaspor adına Charles sol taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. Andreas Beck topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Charles orta yapıyor. Salih Dursun, Fabri ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

58. dakika: Charles, Dusko Tosic tarafından çok sert bir faule maruz kaldı. Dusko Tosic için sarı kart çıktı. Sakıb Aytaç serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor.

57. dakika: Beşiktaş kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

56. dakika: Cenk Tosun ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor. Antalyaspor kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Beşiktaş takımından Andreas Beck, Moestafa El Kabir ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

55. dakika: Beşiktaş takımından Caner Erkin, Maicon ile mücadele ederken rakibine tehlikeli bir müdahalede bulunuyor. Beşiktaş takımından Caner Erkin, Maicon ile mücadele ederken rakibine tehlikeli bir müdahalede bulunuyor. Beşiktaş kale vuruşuyla oyuna başlayacak. 

54. dakika: Beşiktaş takımından Ricardo Quaresma, Sakıb Aytaç ile yaptığı mücadele sırasında rakibini çekiyor.

53. dakika: Diego Angelo orta yapıyor. Fabri çıkıyor ve topa hakim oluyor. 

51. dakika: Samuel Eto'o, Dusko Tosic tarafından çok sert bir faule maruz kaldı. Maç bazı teknik aksaklıklardan dolayı durmuş durumda. Oyun yeniden başladı.

49. dakika: Pepe topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Cenk Tosun topa elle müdahale ediyor. Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda. Oyun yeniden başladı.

48. dakika: Beşiktaş takımından Anderson Talisca, Zeki Yıldırım ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Antalyaspor rakip sahada taç atışını kullanıyor. Sakıb Aytaç orta yapıyor. Pepe topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

47. dakika: Sakatlanan Charles tedavi edilmek üzere saha kenarına alınıyor. Oyun yeniden başladı. Charles oyuna tekrar dahil oldu.

46. dakika: İkinci yarı başladı. Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda. Charles sakatlık geçiriyor ve tedavisi sağlık görevlileri tarafından yapılıyor.

45+6. dakika: Ve hakem ilk yarıyı bitiriyor.

45+5. dakika: Caner Erkin serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor. GOL - Beşiktaş golü buldu.

45+4. dakika: Antalyaspor takımından Maicon, Ryan Babel ile yaptığı mücadele sırasında rakibini çekiyor.

45+3. dakika: Hakem pozisyonu avantaja bıraktı, ancak oyun durunca bir önceki faulünden dolayı Antalyaspor takımından Celustka için sarı kartını kullandı. Caner Erkin orta yapıyor. Ricardo Quaresma ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor. Antalyaspor kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

45+1. dakika: Maçın dördüncü hakemi uzatma oynanacağını gösterdi. 

45. dakika: Samuel Eto'o çok önemli bir gol pozisyonu yakalıyor, ancak oyuncu topu ağlara gönderemiyor! Antalyaspor adına Maicon sol taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda.

43. dakika: Beşiktaş takımından Atiba Hutchinson, Charles ile yaptığı mücadele sırasında rakibini çekiyor.

42. dakika: Andreas Beck orta yapıyor. Celustka topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Beşiktaş takımından Caner Erkin, Maicon ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

41. dakika: Maicon orta yapıyor. Andreas Beck topu kornere göndererek uzaklaştırıyor. Antalyaspor adına köşe atışını Danilo sol taraftan kullanıyor. Danilo orta yapıyor. Fabri çıkıyor ve topa hakim oluyor.

40. dakika: Beşiktaş rakip sahada taç atışını kullanıyor.

39. dakika: Dusko Tosic topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Charles ceza sahasının dışından şutunu çekiyor, ancak kaleci kurtarıyor.

38. dakika: Maicon orta yapıyor. Pepe topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Sakıb Aytaç orta yapıyor. Antalyaspor takımından Maicon kaleye doğru bir kafa vuruşu yaptı, ancak top rakipten döndü.

37. dakika: Beşiktaş takımından Anderson Talisca, Charles ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Beşiktaş takımından Ryan Babel, Zeki Yıldırım ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

36. dakika: Sakatlanan Sandro yerine oyuna Zeki Yıldırım girecek. Ricardo Quaresma serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor. Ruud Boffin topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

35. dakika: Antalyaspor takımından Maicon, Caner Erkin ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

34. dakika: Sakatlanan Sandro tedavi edilmek üzere saha kenarına alınıyor. Oyun yeniden başladı. Antalyaspor kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

33. dakika: Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda. Sandro sakatlık geçiriyor ve tedavisi sağlık görevlileri tarafından yapılıyor. 

32. dakika: Hakem devam kararı verdi. Anderson Talisca tarafından yapılan müdahelede Beşiktaş aleyhine faul beklentisi vardı.

31. dakika: Beşiktaş atağında Cenk Tosun ofsayta düşüyor.

29. dakika: Antalyaspor takımından Sandro, Anderson Talisca ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

28. dakika: Beşiktaş rakip sahada taç atışını kullanıyor.

27. dakika: Beşiktaş kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

26. dakika: Maç şu anda durmuş durumda. Oyuncular sıvı kaybını önlemek için su içiyorlar.

25. dakika: Beşiktaş takımından Atiba Hutchinson, Charles ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Diego Angelo serbest vuruştan doğrudan kaleye gönderdiği topta hedefi buluyor.

24. dakika: Antalyaspor kale vuruşuyla oyuna başlayacak. 

22. dakika: Sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Ricardo Quaresma'nın ortaladığı topa savunmadan ileriye çıkan Pepe kafayı vuruyor ve top üst direkten geri geliyor. 

20. dakika: Ricardo Quaresma'nın sol kanattan ayağının dışıyla yaptığı ortayı savunmada Ondrej Celustka karşılamayı başarıyor. 

18. dakika: Sağ kanattan ceza sahasına giren Andreas Beck dar açıdan sert bir şut çıkarıyor fakat kaleci Ruud Boffin topu ayaklarıyla çıkarmayı başarıyor. 

16. dakika: Bu dakikalarda her iki takım da hücumda organize olmakta zorlanıyor. 

14. dakika: Sağ kanattan gelişen Antalyaspor atağında Samuel Eto'o'dan aldığı pasla son çizgiye inen Maicon Marques ceza sahasına çeviriyor fakat savunma topa ayak koyuyor. 

11. dakika: Oğuzhan Özyakup, orta alanda rakibi Salih Dursun'a yaptığı sert faul nedeniyle sarı kart görüyor. 

10. dakika: Oğuzhan Özyakup'un pasıyla topu önüne alan Cenk Tosun'un plase vuruşunda kaleci Ruud Boffin soluna uzanarak topa sahip oluyor.

8. dakika: Ricardo Quaresma ile Beşiktaş bir kez daha köşe vuruşu kullanıyor. Ön direğe gelen ortayı Maicon Marques kafayla tehlike bölgesinin dışına gönderiyor. 

5. dakika: Ceza sahası dışı sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşt topun başına geçen Caner Erkin'in ortasını savunmada Diego Angelo kafayla karşılıyor. 

3. dakika: Savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı topu önünde bulan Caner Erkin'in vuruşunda top az farkla auta gidiyor. 

2. dakika: Ricardo Quaresma'nın sağ kanattan kullandığı kööşe vuruşunda savunma topu ön direkte karşılıyor. 

1. dakika: Hakem Cüneyt Çakır işaretini veriyor ve maça Beşiktaşlı oyuncuların vuruşuyla başlanıyor. 

Maç öncesi: Takımlar seremoni için sahadaki yerlerini alıyorlar. Mücadele az sonra başlayacak. 

Maç öncesi: Vodafone Park'ta oynanacak olan mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER