SÜPER LİG

Beşiktaş arada devlerle kapışacak!

Süper Lig'in tatile girdiği dönemde futbol heyecanı, Saran Medya'nın futbol turnuvası ile sürecek..

Beşiktaş arada devlerle kapışacak!

Saran Medya, futbolun heyecanını her yıl Süper Lig'in tatile girdiği dönemde geleneksel olarak organize ettiği uluslararası futbol turnuvası ile sürdürmeye devam ediyor.

Turnuvanın sekizinci yılında tuttur.com sponsorluğunda yapılacak turnuva Antalya WOW Futbol Center'da, 6-9 Ocak 2010 tarihleri arasında düzenlenecek. Turnuvaya Almanya'dan Hamburg, Hollanda'dan Vitesse ve Turkcell Süper Lig'den de Beşiktaş ve Kayserispor takımları katılacak.

Düzenlenecek olan turnuva, Eurosport'un Türkiye'den canlı yayınlayacağı tek turnuva olarak tüm dünyada 19 dilde, 120 ülkede de yayınlanacak. Turnuvanın açılış maçı ise 6 Ocak'ta Vitesse ile Beşiktaş arasında saat 20.30'da başlayacak.

Saran Medyanın organizatörlüğünde düzenlenen turnuvanın sadece Türk değil Avrupalı futbolseverleri de ekran başına toplaması ve keyifli maçların yer alacağı uluslararası bir turnuva olacağı belirtildi. Turnuvanın Antalya'yı futbolun gündemine taşımasının yanı sıra Süper Lig takımlarının da kamp dönemindeki hazırlık çalışmalarına katkıda bulunmanın hedeflendiği açıklandı.

Turnuvanın açılış kokteylinin 6 Ocak 2010'da saat 18.00'de Antalya WOW Otel'de düzenleneceği ve ardından da turnuvanın ilk maçı olan Vitesse - Beşiktaş arasında WOW Futbol Center'de oynanacağı belirtildi.

Turnuvanın programı şöyle;

6 Ocak 2010 Çarşamba
18.00 Açılış kokteyli
6 Ocak 2010 Çarşamba
20.30 Vitesse - Beşiktaş
7 Ocak 2010 Perşembe
20.30 Hamburg - Kayserispor
9 Ocak 2010 Cumartesi
17.00 İlk maçların mağlupları 3.lük maçı
20.30 İlk günün galipleri final maçı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER