BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Avrupa kupalarında para basıyor

UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos'u eleyerek çeyrek finale yükselen Beşiktaş kasasını doldurdu.

Beşiktaş Avrupa kupalarında para basıyor

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Olympiakos'u 4-1 eleyerek çeyrek finale yükselen Beşiktaş, bu sezon Avrupa kupalarında adeta para bastı.

Beşiktaş Olympaikos'u eledi kaç para kazandı?

Beşiktaş Avrupa kupalarında para basıyor... Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasını 3. sırada bitiren Siyah-Beyazlılar, organizasyona katılan tek Türk takımı olmanın da avantajıyla yayın gelirine tek başına sahip olarak 30 milyon Euro civarında para almaya hak kazanmıştı.

Türkiye-Hollanda gerilimi futbola da sıçradı

Yoluna Avrupa Ligi'nde devam eden ve Hapoel Beer Sheva engelini aşarak son 16 takım arasına kalan Kartal, bu turdan 180 bin Euro daha elde etti. Beşiktaş, Olympaikos'u da eleyerek çeyrek finale yükselmenin getirdiği başarının 270 bin euro daha kasasına koydu.

Avrupa Ligi kura çekimi hangi gün saat kaçta hangi kanalda?

Öte yandan Avrupa'da ilerledikçe kasa geliri daha da artacak olan Siyah- Beyazlılar, Kartal Yuvası'ndan yaptığı günlük ciroyla da dün 1.5 milyon Lira civarında para kazandı.

Beşiktaş'tan önce sirtaki sonra İzmir marşı

Beşiktaş Avrupa'da en son ne zaman çeyrek final oynadı?

Şampiyonlar Ligi grup etabını 3. tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne dahil olan Beşiktaş, İsrail temsilcisi Hapoel Beer Sheva'nın ardından Yunan takımı Olympiakos'u da elemeyi başardı. Bu sonuçla Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, 14 yıl aradan sonra Avrupa'da çeyrek finale yükseldi.

Olympiakos taraftarından başarısız Truva girişimi

Süper Lig'de 100. yıl şampiyonluğunun yaşandığı 2002-2003 sezonunda Avrupa arenasında da başarı sağlayan siyah beyazlılar, çeyrek final etabında İtalyan takımı Lazio'ya elenmişti.

Güntekin Onay’dan Beşiktaş isyanı

O zamanki adıyla UEFA Kupası'nda Sarajevo, Alaeves, Dinamo Kiev ve Slavia Prag gibi rakiplerini teker teker eleyen Beşiktaş, çeyrek finalde Lazio'ya her iki maçta mağlup olarak havlu atmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER